Ce au primit cei trei deputaţi PSD care s-au întors în partid după ce au trădat

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Cei trei deputaţi PSD, care au anunţat săptămâna trecută Opoziţiei că vor vota înlăturarea Guvernului, au negociat cu conducerea partidului şi au obţinut promisiuni pentru funcţiile pe care şi le doreau. Horia Nasra, Cornel Itu şi Marius Bota au primit asigurări de la Viorica Dăncilă că, după ce îşi vor proba fidelitatea faţă de partid, vor obţine beneficiile cerute, dezvăluie hotnews.ro, citând surse social-democrate.

Mai exact, Horia Nasra a primit promisiunea că va fi repus în funcţia de şef al PSD Cluj, de unde a fost dat jos pentru rezultatele slabe. Colegul său Cornel Itu va fi vicepreşedinte al organizaţiei de Cluj.

La rândul său, Marius Bota a fost trecut cu vederea de către partid atunci când s-au făcut nominalizările pentru şefia ASF, însă acum a primit promisiunea că va primi funcţia mult dorită.

"Nu le-am promis nimic. Am avut discuţii legate de România, legate de responsabilitatea pe care o au, discuţii legate de obligaţia pe care o au faţă de cei care i-au votat, şi anume aceea a implementării programului de guvernare. Cei care i-au votat, mai ales din cadrul PSD, şi-au pus speranţe în ei. Speranţa a fost să continue această guvernare. (...) Nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea, dar Horia Nasra s-a întors în PSD condus de Viorica Dăncilă. Vom vedea mâine la moţiune", a declarat Viorica Dăncilă, citată de Agerpres.