Cazul Caracal: Anchetatorii au găsit în maşina lui Dincă o poşetă care nu aparţine Luizei sau Alexandrei

Gheorghe Dinca
Gheorghe Dinca (Captura video)

La percheziţionarea maşinii lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit o poşetă albastră care nu ar aparţine nici Luizei Melencu şi nici Alexandrei Măceşanu, relatează Mediafax, care a citat surse judiciare.

Informaţia a fost confirmată şi de unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, care a mai precizat că în maşina lui Dincă au fost găsiţi şi doi cercei, dintre care doar unul ar fi aparţinut nepoatei sale.

În prezent, lui Dincă i se atribuie oficial două victime - Alexandra şi Luiza - presupusul criminal declarându-le anchetatorilor că le-a ucis pe acestea.

Reamintim că Alexandra, adolescenta de 15 ani din comuna Dobrosloveni, a fost răpită şi sechestrată de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din Caracal, după ce s-a urcat „la ocazie” în maşina acestuia. Ajunsă în casa lui Dincă, Alexandra a reuşit să apeleze 112 în trei rânduri, anunţând că a fost răpită, sechestrată şi violată, dar forţele de poliţie s-au dovedit incapabile să o ajute în timp util.

În ceea ce o priveşte pe Luiza Melencu, o tânără de 18 ani, aceasta a dispărut la mijlocul lunii aprilie, după ce a spus familiei că merge la Caracal pentru a scoate bani de la bancomat. Mama fetei era plecată la muncă în străinătate, iar fata locuia cu bunicii. Mătuşa Luizei a declarat că, a doua zi de la dispariţia fetei, bunicul acesteia a primit un telefon de la un bărbat care i-a spus să stea liniştit că fata este bine.

Mai amintim că anchetatorii au descoperit fragmente de oase şi dinţi atât în curtea lui Dincă, într-un butoi în care acesta susţine că a ars-o pe Alexandra, cât şi într-o pădurice lângă Caracal. Analizele au relevat că primele fragmente osoase aparţin Alexandrei, în ceea ce priveşte însă oasele din pădure, acestea erau prea arse pentru a se stabili un profil genetic.

Se speră însă că analiza dinţilor şi a altor probe identificate să aducă mai multe informaţii.