Cât costă biletele pentru concertul "The Wall" de la Bucureşti al lui Roger Waters

NEW YORK, NY - NOVEMBER 08:  Roger Waters performs at the 6th Annual Stand Up For Heroes at the Beacon Theatre on November 8, 2012 in New York City.  (Photo by Mike Coppola/Getty Images)
NEW YORK, NY - NOVEMBER 08: Roger Waters performs at the 6th Annual Stand Up For Heroes at the Beacon Theatre on November 8, 2012 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images) (Mike Coppola / Getty Images)

Biletele pentru fabulosul show "The Wall" pus în scenă de muzicianul Roger Waters, fondator al trupei Pink Floyd, programat pentru data 28 august 2013, în Piaţa Constituţiei din Capitală, vor fi puse în vânzare vineri pe site-ul myticket.ro, la mai multe categorii de preţ.

Admiratorii muzicii formaţiei Pink Floyd îşi vor putea achiziţiona biletele pentru concertul lui Roger Waters "The Wall" online, de pe site-ul www.MyTicket.ro. Ulterior, biletele vor fi disponibile şi în magazinele de specialitate.

În funcţie de distanţă faţă de scenă, biletele au preţuri cuprinse între 135 de lei şi 950 de lei, astfel: cele fără loc, în categoriile gazon B, gazon A şi golden ring, costă 135 de lei, 180 de lei, respectiv 280 de lei, iar locurile pe scaune vor costa 585 de lei şi 950 de lei.

"După ce am anunţat concertul de la Bucureşti, feedback-ul a fost incredibil, am fost realmente copleşiţi de mesaje. Românii au început să devină consumatori de concerte mari, motiv pentru care facem tot posibilul să aducem cele mai mari producţii şi în ţara noastră. Întregul concept The Wall este absolut fenomenal, echipa care se ocupă de acest show colaborând de-a lungul timpului cu artişti precum U2, The Rolling Stones, Madonna sau Muse. Dincolo de piesele muzicale care au consacrat Pink Floyd, trebuie să ne aşteptăm la o adevărată experienţă multidimensională, la o scenografie ieşită din comun, la vizualuri, efecte speciale şi pirotehnice realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii", a precizat Laura Coroianu, CEO al companiei Emagic.

O producţie grandioasă

Caracteristica remarcabilă a întregului concept o reprezintă dimensiunea zidului construit ca background pentru scena concertului, care, pentru show-urile în aer liber are o lăţime dublă comparativ cu cel pentru concertele de sală.

Mai exact, "The Wall" va măsura peste 150 de metri în lăţime, 12 metri în înălţime şi o suprafaţă de aproximativ 20.000 mp, fiind astfel cea mai mare suprafaţă de proiecţie din cadrul unui turneu mondial.

"Sunt extrem de încântat de faptul că producţia «The Wall» se reîntoarce în Europa. O să fie distractiv pentru toţi cei prezenţi. Am reproiectat întregul concept The Wall special pentru spaţiile în aer liber. Va fi impresionant, pentru că implică mult mai multă mişcare, acţiune, dramă şi suspans comparativ cu show-urile ce au loc în săli acoperite. Zidul este mult mai mare, întreaga construcţie, de altfel, este mult mai amplă, astfel încât să ofere tuturor spectatorilor o experienţă mult mai intensă. E drept, o astfel de producţie nu ar fi fost posibilă acum 40 de ani, însă lucrurile s-au schimbat, tehnologia a avansat, iar acum putem face lucruri inimaginabile. Un astfel de spectacol trebuie văzut!", a declarat recent Roger Waters.

Scurt istoric

Înfiinţat în 1965, de Roger Waters, Nick Mason, Richard Wright şi Syd Barrett, grupul Pink Floyd s-a destrămat în 1996.

Formaţia Pink Floyd a devenit celebră graţie interpretării unui rock progresiv şi psihedelic, în anii 1960 şi 1970, şi a lansat o serie de albume intrate în legendă, precum "Dark Side Of The Moon" (1973), "Wish You Were Here"(1975), "Animals"(1977) şi "The Wall" (1979).

Relaţiile dintre membrii fondatori ai grupului au devenit tensionate încă din anii '90. Cu toate acestea, ei au acceptat să se reîntâlnească şi să cânte din nou împreună pentru un concert uriaş intitulat "Live 8", susţinut în Hyde Park, la Londra, în 2005.

După acest ultim concert al trupei, Richard Wright, clăparul trupei, a murit în 2008, la vârsta de 65 de ani.

Numele formaţiei a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame din SUA în 1996 şi în Music Hall of Fame din Marea Britanie în 2005, iar trupa a vândut peste 250 de milioane de albume în lumea întreagă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură