Cât a plătit USL pentru a închiria Arena Naţională

Vedere interioară a stadionului Naţional Arena din Bucureşti. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)
Liviu Şerbănescu
18.10.2012

După încheierea evenimentului de lansare a candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a precizat miercuri seară cât a plătit USL pentru închirierea stadionului. Totodată, el a declarat că desfăşurarea acestuia ”a fost cum şi-a dorit”.

"Vom face public toate costurile pentru ca tot ceea ce s-a făcut, s-a făcut transparent şi pe documente. Închirierea a costat în jur de 40.000 euro”, a precizat Dragnea.

De asemenea, secretarul general al PSD a mai spus că ”a fost un eveniment foarte bun” şi a precizat că ”a simţit alături de colegii lui foarte multă dorinţă de victorie”.

”A fost o întâlnire foarte bună, un eveniment foarte bun, a fost foarte multă vibraţie în Arena Naţională, toţi colegii noştri au simţit şi am simţit şi eu cu ei foarte multă dorinţă de victorie, foarte multă determinare ca pe 9 decembrie să facem din România un nou început, puternic, statornic şi un drum serios către dezvoltare. Vom respecta toţi partenerii europeni, vom privi cu foarte mult respect şi recomandările lor dar vrem să utilizăm toate drepturile noastre pe care le avem prin faptul că suntem membri în UE cu drepturi depline. Vrem să fim drepţi şi mândri, şi respectaţi”, a declarat Dragnea.

”Am avut emoţie pentru această organizare, a fost cel mai mare eveniment organizat de un partid din România. Am fost foarte preocupat şi de faptul că s-a ajuns greu la stadion cu autocare, cu microbuze, cu maşinile, pentru că era şi oră de trafic intens. Au venit peste 75 mii de oameni. A ieşit cum mi-am dorit”, a mai spus el.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor