Canadianca Eugenie Bouchard s-a retras de la Openul Statelor Unite

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard.
Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard. (Eugenie Bouchard/facebook)
Epoch Times România
07.09.2015

Tenismana canadiană Eugenie Bouchard, în revenire de formă, s-a retras înaintea meciului de duminică din optimile de finală ale turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, din cauza unei comoţii cerebrale, au anunţat organizatorii, citaţi de AFP.

''Eugenie Bouchard s-a retras din turneu, după ce a suferit o comoţie cerebrală'', au specificat organizatorii într-un comunicat.

''După meciul sau de sâmbătă seara, d-ră Bouchard a alunecat şi a căzut la vestiare, suferind rană la cap'', a declarat directorul turneului, David Brewer, adăugând că jucătoarea canadiană a primit imediat îngrijiri medicale şi se află în continuare sub observaţie.

Surse apropiate jucătoarei au menţionat că Bouchard, care se ducea să facă o baie cu gheaţă, a alunecat pe podeaua căzut umedă şi s-a lovit la cot şi la cap.

La simplu, Bouchard trebuia să joace duminică, în optimi, cu italianca Roberta Vinci. Genie Bouchard s-a retras şi din probele de dublu feminin (unde făcea pereche cu rusoaica Elena Vesnina) şi dublu mixt (unde îl avea partener pe australianul Nick Kyrgios).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor