Bucureştiul are mare nevoie de o dezvoltare uniformă pe teritoriul lui, afirmă Sulfina Barbu

Epoch Times România
12.04.2012

Candidatul PDL la primăria sectorului 4 al Capitalei, Sulfina Barbu, a declarat, joi, că intră în campania electorală cu speranţa că va reuşi o mobilizare cât mai bună la vot a electoratului, în special a celui nehotărât, dar şi cu convingerea că va reuşi să dezvolte zona de sud a Bucureştiului.

"Intru în această campanie cu determinare, cu speranţa că voi reuşi să mobilizez la vot cetăţenii care de obicei nu merg la vot, cu speranţa că femeile se vor mobiliza mai mult decât până acum, pentru a susţine un candidat femeie. Dar şi cu convingere puternică vizavi de ceea ce se poate întâmpla în sectorul 4 şi anume dezvoltare. Cred că este cuvântul cheie. Bucureştiul are mare nevoie de dezvoltare uniformă pe teritoriul lui. Ne-am obişnuit de zeci de ani că doar Nordul este dezvoltat, că doar acolo sunt venituri mari, doar acolo este un buget care permite administraţiei locale să satisfacă nevoile cetăţenilor. Avem nevoie de dezvoltare în mod special în Sud, pentru că aici este potenţial de dezvoltare", a declarat candidatul PDL la sectorul 4.

Ea a precizat că mai multe detalii despre proiectele pe care le propune în acest sector le va oferi în campania electorală.

"Cred că şi sectorul 4 poate să atragă investitori puternici. Am această convingere, am soluţia pentru a atrage investitori în sectorul 4, astfel încât bugetul sectorului 4 să crească cel puţin la nivelul sectorului 1", a afirmat Barbu.

Întrebată ce scor estimează pentru PDL la alegerile locale, Sulfina Barbu şi-a exprimat convingerea că democrat-liberalii vor câştiga la nivelul primăriei sector 4, precum şi la celelalte primării şi a spus că se aşteaptă la un procent cu "cifra trei în faţă".

Cât priveşte culoare verde aleasă de PDL la Bucureşti, ea a spus că semnifică "speranţă, prospeţime şi tinereţe".

"Eu cred că este nevoie la Bucureşti de o nouă echipă, de această schimbare. Şi bucureştenii au nevoie de o schimbare. PDL le oferă o alternativă serioasă, o alternativă puternică. Este în mâna bucureştenilor decizia pe care o vor lua", a mai declarat candidatul PDL la sectorul 4.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor