"Blestemat să fii în veci de veci!" - Cristiana Anghel îl blesteamă pe Boc

Cristiana-Irina Anghel
Cristiana-Irina Anghel (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Senatoarea Cristiana Anghel l-a blestemat pe fostul premier Emil Boc, după ce acesta a declarat că „va milita întotdeauna împotriva pensiilor speciale“. În calitate de parlamentar care a militat fervent pentru acordarea pensiilor speciale, în special pentru demnitari, Anghel i-a dorit lui Boc să nu aibă linişte şi pace nici pe pământ, nici în cer, relatează Adevărul.

"Blestemat să fii în veci de veci. Să nu ai linişte şi pace nici pe pământ nici în cer. Ştii câţi oameni s-au sinucis din cauza ta, criminal ordinar?! Ştii câţi au murit de supărare?! Ştii câţi au murit din cauza închiderii spitalelor?! Sufletele lor să te bântuie şi ziua şi noaptea! Ştii câţi copii au rămas fără pâine pe masă doar pentru că ai dat tu oamenii afară din serviciu?! Atunci au plecat românii din ţară, slugi pe meleaguri străine, vai de sufletul lor. Tu, cu PDL-ul tău şi cu Băsescu aţi distrus o naţie, nu numai ţara. Aţi tăiat că să aveţi ce fura ca-n codru. Dacă trăiam într-o ţară normală tu nu ai fi ajuns niciodată premier. Coasa era de ajuns pentru tine. Sau, la ora actuală, ţi-ar fi putrezit oasele la ocnă, jigodie penală!", a scris senatoarea Cristiana Anghel pe Facebook.

Blestemele Cristianei Anghel au fost lansate în contextul în care Boc a declarat, vineri, la Liga Aleşilor Locali PNL, desfăşurată la Poiana Braşov, că e împotriva pensiilor speciale şi a cerut ca discrepanţele între salariile din administraţia locală şi cea centrală să fie reduse.

"Voi milita întotdeauna pentru desfiinţarea pensiilor speciale, pentru că eu am apreciat şi apreciez că, în faţa legii, toţi trebuie să fie egali şi asta înseamnă să ai un salariu decent pentru a avea o pensie decentă. Nu sunt de acord cu pensii speciale pentru a crea categorii de privilegiaţi. Din această perspectivă şi pentru administraţiile publice locale este de preferat şi de dorit să ai salarii decente pentru a avea pensii decente şi să nu existe discrepanţe atât de mari între salarizarea din administraţia centrală care este de două ori, uneori de trei ori mai mare decât salarizarea din administraţia locală.

Despre aceste principii vorbim şi nu neapărat de cuantum. Nu este admisibil să se creeze discrepanţe atât de mari între salarizarea din administraţia centrală, de exemplu salariile miniştrilor, salariile de la Camera Deputaţilor, de la Senat şi salariile din administraţia locală", a declarat Emil Boc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne