Bigfoot 2014: Două femei din Alabama susţin că Sasquatch le-a furat mâncarea


Un britanic a postat o înregistrare video cu presupusa creatură legendară Bigfoot intr-o rezervaţie naturală din Lincolnshire, Marea Britanie.
Un britanic a postat o înregistrare video cu presupusa creatură legendară Bigfoot intr-o rezervaţie naturală din Lincolnshire, Marea Britanie. (Captură video)
Jack Phillips
25.12.2014

Două femei din Alabama care încercau să îl găsească pe Bigfoot au declarat, la începutul lunii decembrie, că legendara bestie le-a furat mâncarea în timp ce campau în zona Râului Nordic din districtul Tuscaloosa, conform website-ului Cryptozoology News.

Dorothy Sullivan şi Mary Kathryn Scruggs, care lucrează la “ Alabama Bigfoot Society”, au declarat că sandvişurile lor, ciocolata caldă şi sucurile au fost furate de sasquatch.

Scruggs, al cărei soţ este preot, consideră că în ultima vreme tot mai mulţi membri din rândul preoţimii au raportat că au văzut creatura.

“Am auzit zgomote şi nişte grohăituri şi mormăieli”, a spus Sullivan. “Am simţit mirosul din faţa cortului meu. Am auzit paşi pe ponton, care este la 30 de metri de tabăra mea. Vântul sufla cu aproximativ 50 km la oră”, a explicat în continuare Mary Kathryn Scruggs

Incidentul a avut loc în jurul orei 1:30 dimineaţa, au istorisit femeile.

“Bigfoot a ridicat capacul care acoperă răcitorul sub formă de iglu. Acolo ţinem apa şi trebuie să ai mâini mari pentru a mişca capacul şi să-l dai jos. În plus, au dispărut şi cârnăciorii care au rămas pe farfurie”, a mai spus Sullivan.

“I-am cerut să vină şi să lase ceva pentru noi dacă înţelege că nu îi dorim răul, dacă ne-ar putea lăsa ceva în schimb. Mă aşteptam ca dimineaţa să găsesc ceva. Şi dimineaţa, exact în locul indicat de mine, găseam ceva pe masă”, a adăugat Sullivan.

Ea a exclus posibilitatea ca creatura care şi-a făcut simţită prezenţa să fie un raton.

Jim Smith, care a fondat Alabama Bigfoot Society, a declarat că el a avut întâlniri mai dese cu Bigfoot din martie 2012.

Bigfoot, cunoscut, de asemenea, ca Sasquatch, este numele dat unei creatura hominide. Oamenii cred că aceasta populează pădurile, în special în regiunea Pacificului de Nord-Vest a Americii de Nord. Bigfoot este de obicei descris ca un umanoid biped mare şi păros.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor