Băsescu: "Predoiu e prea puţin convingător. Turcescu va ajunge în turul doi"

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Cătălin Predoiu nu va face faţă campaniei electorale, este de părere fostul preşedinte Traian Băsescu, în opinia căruia, cel de-al patrulea candidat propus de PNL pentru Primăria Capitalei nu cunoaşte problemele oraşului Bucureşti.

”Predoiu e prea puţin convingător în a rezolva problemele Capitalei. Am văzut inovaţia asta, eu voi aduce bani în Bucureşti. Omul ăsta, la stadiul ăsta, nu înţelege că în Bucureşti vin banii singuri. Primăria Capitalei are un nivel de îndatorare redus, poate să facă o nouă emisiune de bonduri când vrea ea de jumătate de miliard şi faci proiectele de care are nevoie Bucureştiul”, a declarat Băsescu la B1 Tv.

Fostul preşedinte a comentat şi oferta de colaborare a lui Predoiu, care, reamintim, a pledat pentru „un dialog politic între forţele care nu mai vor în mod real PSD la Primăria Capitalei", afirmând că discuţiile se vor purta după alegeri, când PMP va discuta două posibilităţi: să facă alianţe în teritoriu sau să rămână în opoziţie pentru a consolida formaţiunea.

"După alegeri, porţile sunt deschise pentru colaborare", a declarat Băsescu.

Sceptic în ceea ce priveşte şansele lu Predoiu, Băsescu s-a declarat, în schimb, foarte încrezător că Robert Turcescu, propus de PMP pentru Primăria Capitalei, va intra în turul doi (presupunând că va fi un tur doi, căci, în prezent, potrivit legii, alegerile se vor desfăşura într-un singur tur).

Întrebat pe ce se bazează atunci când face o astfel de afirmaţie, Băsescu a răspuns "pe capacitatea lui de convingere".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne