Băsescu: Ponta vrea să ajungă la Cotroceni sădind ura şi minciuna, dar această ură i se va întoarce în cap

Traian Băsescu vs Victor Ponta
Traian Băsescu vs Victor Ponta (Ioana Florea/Epoch Times România)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, în cadrul unui interviu pentru B1 Tv, că premierul Victor Ponta, prezidenţiabilul PSD, încearcă să ajungă pe scaunul de la Cotroceni pe marginea "urii împotriva lui Băsescu" şi a minciunii, înşelând electoratul, însă această ură pe care a sădit-o i se va întoarce în cap.

"E un preşedinte care vrea să-şi obţină mandatul pe ură. Au sădit-o foarte bine Antenele. Eu îl atenţionez public, i se va întoarce în cap ura pe care o sădeşte. (..) Eu mai am trei luni şi plec, dar această ură i se va întoarce în cap pentru că nu va putea să livreze populaţiei ce a minţit că va livra", a precizat Traian Băsescu.

În opinia sa, sub umbrela acestei false lupte cu regimul Băsescu, premierul Victor Ponta şi ai săi au reuşit, prin intermediul propagandei, să păcălească electoratul şi să evite discuţiile cu adevărat importante despre guvernarea dezastroasă a ţării, care a intrat recent în recesiune.

"Sub această falsă luptă prin care Ponta şi acoliţii lui sădesc ură, practic e înşelat electoratul. Menţinând tema urii şi a minciunii, Ponta reuşeşte să nu spună că în iulie sunt mai mulţi şomeri decât în iunie. Avem minus 19.000 de locuri de muncă. Nu-l întreabă nimeni cum e cu absorbţia fondurilor europene. De la 1 ianuarie, el are o absorbţie de 3 procente până acum. Tema va fi întreţinută de Antene şi de televiziunea lui Ghiţă şi de politicieni. Mandatul lui Ponta este un eşec. S-ar putea să se trezească românii şi să-şi dea seama că Ponta şi propaganda lui îi păcălesc. Ponta nu vrea să audă cuvântul "recesiune" în campanie", a remarcat şeful statului.

Şeful statului a avertizat electoratul că dacă îl vor alege pe Victor Ponta preşedinte, ţara va face paşi înapoi. "România va face paşi majori înapoi dacă la Cotroceni va ajunge Ponta. Va pune sub control SRI, SIE, Înalta Curte...", a subliniat Traian Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne