Barna, provocare pentru Dăncilă: Vă aştept la Iaşi, să facem prima dezbatere din campanie în stradă

Dan Barna
Dan Barna (Epoch Times România)

Liderul USR, Dan Barna, i-a lansat o provocare duminică, via Facebook, premierului Viorica Dăncilă, proaspăt validată de Congresul PSD drept candidatul partidului la prezidenţiale.

"Doamna Dăncilă şi-a lansat astăzi candidatura la Cotroceni spunând despre mine că nu merg în rândul oamenilor. Doamna Dăncilă, astăzi sunt la Flămânzi, la Hârlău şi la Popricani, ieri am fost la Suceava, Fălticeni, Buneşti şi Botoşani. De o săptămână bat oraşele şi comunele Moldovei şi stau de vorbă cu toţi oamenii care îmi ies în cale. Mâine dimineaţă vă aştept la Iaşi, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă, în mijlocul oamenilor. Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumnevoastră puteţi să folosiţi elicopterul ca să ajungeţi mai repede, că autostrada spre Moldova tot nu e, să ştiţi", a scris Dan Barna.

Reamintim că, întrebată de presă ce avantaj crede că are în cursa pentru Cotroceni faţă de contracandaţii săi Klaus Iohannis şi Dan Barna, şefa PSD a replicat:

"Am spus că nu intru în competiţie cu dl Iohannis sau cu dl Dan Barna. Voi spune un singur lucru pe care nici dl Dan Barna, şi nici dl Iohannis nu îl au: nu sunt apropiaţi de oameni, nu iubesc oamenii, nu merg în rândul oamenilor. Sădesc... domnul Barna sădeşte ura în rândul oamenilor. Şi cred că oamenii au nevoie de unitate, au nevoie de proiecte, au nevoie de discuţii cu ei, au nevoie ca preşedintele României să fie aproape de ei".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne