Barna: Intrarea în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, obiectiv asumat de USR-PLUS

Dan Barna
Dan Barna (Epoch Times România)

Intrat în (pre)campanie electorală, Dan Barna - candidatul Alianţei USR PLUS la prezidenţiale - a susţinut marţi, la Focşani, că vrea să fie ”un preşedinte implicat, prezent în viaţa de zi cu zi, pentru că România funcţionează pe logica inspiraţiei, a încrederii”, relatează G4Media.ro.

Totodată, Barna a criticat vechea clasă politică, afirmând că aceasta ”şi-a terminat benzina”, şi a ţinut să precizeze că sub nicio formă USR nu va guverna alături de PSD.

Nu în ultimul rând, prezidenţiabilul USR-PLUS a transmis că intrarea în turul 2 al prezidenţialelor e ”un obiectiv asumat” al Alianţei şi a deplâns faptul că tot mai mulţi români pleacă din ţară. Barna a dat ca exemplu Moldova pentru depopularea rapidă, şi a precizat că ”peste 50% dintre elevii de liceu îşi văd viitorul în afara României, e cel mai dureros şi mai tragic indicator care ne arată cât de rău a ajuns funcţionarea statului”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne