Bădălău a "aflat" în direct la TV de la jurnalişti că fiica sa a lucrat doi ani la CNAIR

Niculae Bădălău
Niculae Bădălău (Epoch Times România)

Fostul ministru PSD al Economiei Niculae Bădălău a "aflat" de la jurnaliştii B1 TV Radu Buzăianu şi Răzvan Zamfir că fiica lui a lucrat doi ani la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Săptămâna trecută, Bădălău susţinea sus şi tare că fata lui, Sabina, a lucrat doar la aeroport, nu şi la CNAIR, ba chiar a ţinut să le bată obrazul jurnaliştilor că nu s-au documentat bine.

"Sunteţi total pe lângă. Fiica mea nu lucrează la aeroport. A lucrat, nu mai lucrează. De 4 luni (nu mai lucrează). Doi ani şi jumătate a fost cu funcţie de execuţie", declara atunci Bădălău.

Întrebat dacă fiica sa a lucrat la CNAIR, liderul PSD a răspuns sigur pe el: "Nu, exclus!"

Acum însă, contactat din nou de jurnalişti şi pus în faţa dovezilor, liderul PSD n-a găsit replică mai bună decât să spună că... nu ştia că fiica sa a lucrat la CNAIR.

".... da..... vă rog.... nu mai lucrează la aeroport de 4 luni!", a răspuns Bădălău, întrebat cum rămâne până la urmă cu angajarea fiicei sale la CNAIR.

La insistenţele celor doi jurnalişti, social-democratul a dat o replică uimitoare: "Credeţi-mă că chiar n-am ştiut, vă spun.... Închipuiţi-vă că nu, nu am ştiut. Nici acum nu ştiu. Habar n-am!".

La final chiar a ţinut să le mulţumescă celor doi jurnalişti pentru această informaţie: "Tot timpul v-am apreciat ca pe nişte jurnalişti de mare valoare!"

Sabina Bădălău figurează pe o listă a angajaţilor CNAIR care ar fi încasat în 2015 sporuri ilegale de până la 75%.

Jurnalistul B1 TV Ştefan Etves, realizatorul emisiunii "Drumurile noastre", a explicat cum a ajuns fiica lui Bădălău să lucreze la departamentiul IT al CNAIR:

"În vara lui 2014, domnişoara Bădălău s-a pierdut prin Bucureşti şi s-a nimerit în faţa Ministerului Transporturilor. A bătut la uşă, ministerul a primit-o, dânsa avea o foaie în mână, respectiv CV-ul dânsei, a luat liftul până la etajul 8 şi în două minute a fost angajată la CNAIR, departamentul IT chiar! CNAIR avea nevoite de specialişti în IT, nu în drumuri. Deci în vara lui 2014, era un concurs şi domnişoara Bădălău s-a nimerit acolo şi s-a angajat!"

Materialul video cu discuţia dintre Bădălău şi jurnalişti aici.