Bădălău a "aflat" în direct la TV de la jurnalişti că fiica sa a lucrat doi ani la CNAIR

Niculae Bădălău
Niculae Bădălău (Epoch Times România)

Fostul ministru PSD al Economiei Niculae Bădălău a "aflat" de la jurnaliştii B1 TV Radu Buzăianu şi Răzvan Zamfir că fiica lui a lucrat doi ani la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Săptămâna trecută, Bădălău susţinea sus şi tare că fata lui, Sabina, a lucrat doar la aeroport, nu şi la CNAIR, ba chiar a ţinut să le bată obrazul jurnaliştilor că nu s-au documentat bine.

"Sunteţi total pe lângă. Fiica mea nu lucrează la aeroport. A lucrat, nu mai lucrează. De 4 luni (nu mai lucrează). Doi ani şi jumătate a fost cu funcţie de execuţie", declara atunci Bădălău.

Întrebat dacă fiica sa a lucrat la CNAIR, liderul PSD a răspuns sigur pe el: "Nu, exclus!"

Acum însă, contactat din nou de jurnalişti şi pus în faţa dovezilor, liderul PSD n-a găsit replică mai bună decât să spună că... nu ştia că fiica sa a lucrat la CNAIR.

".... da..... vă rog.... nu mai lucrează la aeroport de 4 luni!", a răspuns Bădălău, întrebat cum rămâne până la urmă cu angajarea fiicei sale la CNAIR.

La insistenţele celor doi jurnalişti, social-democratul a dat o replică uimitoare: "Credeţi-mă că chiar n-am ştiut, vă spun.... Închipuiţi-vă că nu, nu am ştiut. Nici acum nu ştiu. Habar n-am!".

La final chiar a ţinut să le mulţumescă celor doi jurnalişti pentru această informaţie: "Tot timpul v-am apreciat ca pe nişte jurnalişti de mare valoare!"

Sabina Bădălău figurează pe o listă a angajaţilor CNAIR care ar fi încasat în 2015 sporuri ilegale de până la 75%.

Jurnalistul B1 TV Ştefan Etves, realizatorul emisiunii "Drumurile noastre", a explicat cum a ajuns fiica lui Bădălău să lucreze la departamentiul IT al CNAIR:

"În vara lui 2014, domnişoara Bădălău s-a pierdut prin Bucureşti şi s-a nimerit în faţa Ministerului Transporturilor. A bătut la uşă, ministerul a primit-o, dânsa avea o foaie în mână, respectiv CV-ul dânsei, a luat liftul până la etajul 8 şi în două minute a fost angajată la CNAIR, departamentul IT chiar! CNAIR avea nevoite de specialişti în IT, nu în drumuri. Deci în vara lui 2014, era un concurs şi domnişoara Bădălău s-a nimerit acolo şi s-a angajat!"

Materialul video cu discuţia dintre Bădălău şi jurnalişti aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne