Avionul lui Donald Trump nevoit să aterizeze de urgenţă

Avionul lui Donald trump a fost forţat miercuri să aterizeze de urgenţă în Nashville, Tennessee, datorită unor probleme de motor.
Donald Trump. (Captură Foto)
Epoch Times România
04.02.2016

Avionul Boeing 757 decolase de la baza centrală a lui Trump din New York şi se îndrepta spre Little Rock, Arkansas, unde mogulul imobiliar şi candidatul prezidenţial republican urma să participe la un eveniment.

Avionul privat a aterizat în siguranţă la ora locală 4:00 p.m. după ce a raportat deficienţe la motor, conform Federal Aviation Authority, care a declarat că investighează incidentul.

Trump şi-a terminat călătoria cu o cursă charter, a precizat purtătoarea de cuvânt a campaniei sale.

Candidatul prezidenţial republican a ajuns cu o oră şi jumătate mai târziu în Little Rock, unde s-a adresat unei mulţimi de peste 11.500 de oameni.

Problema tehnică a avut loc la două zile după ce Trump a căzut în prima sa confruntare pe care avut-o cu Ted Cruz la întrunirea preelectorale din Iowa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor