"Aşa s-a primit ordin!" - Toţi protestatarii anti-Dragnea de la Topoloveni, luaţi cu duba de jandarmi

Protestatari ridicaţi de jandarmi la Topoloveni
Protestatari ridicaţi de jandarmi la Topoloveni (Captură video)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întâmpinat, vineri, de protestatari la Topoloveni. Aceştia doreau să îşi exprime dezaprobarea faţă de modul în care Dragnea conduce ţara. N-a fost însă să fie. Cetăţenii au fost ridicaţi de jandarmi în timp ce încercau să afişeze un banner cu mesajul "Argeşul contează, ţara n-a votat hoţi. Voi nu sunteţi România".

La întrebarea de ce este ridicat un tânăr care ţinea de bannerul cu mesajul respectiv, dinspre jandarmi s-a auzit, potrivit înregistrării video postate de Rezistenţa TV, "de-al dracu'".

"Aşa s-a primit ordin, pentru stabilirea identităţii dvs mergem la secţia de poliţie", a adăugat un alt jandarm, întrebat de persoana care filma (corespondentul Rezistenţa TV) de ce este dusă la secţie.

Jandarmii le-au mai comunicat cetăţenilor care doreau să protesteze faţă de venirea lui Dragnea că evenimentul (vizita liderului PDS în Topoloveni) este unul privat.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, protestatarii ar urma să fie ţinuţi la secţie până se termină vizita lui Dragnea.

Vă invităm să urmăriţi şi imaginile video filmate de Rezistenţa TV.

Later edit: După ce vestea ridicării celor 10 protestatari a bubuit în presă, Inspectoratul Judeţean Argeş a transmis public că protestatarii luaţi pe sus pentru a nu deranja vizita lui Dragnea la Topoloveni au fost duşi la secţie şi vor fi sancţionaţi pentru participarea la o adunare publică nedeclarată şi pentru refuzul de părăsi zona la solicitarea jandarmilor.