Arte marţiale mixte. Khabib Nurmagomedov îl învinge pe McGregor în lupta pentru titlul mondial UFC (video)

Conor McGregor: "Bine jucat. Abia aştept revanşa"! - a replicat luptătorul irlandez imediat după înfrângerea suferită pe arena T-Mobile din Las Vegas în faţa rusului Khabib Nurmagomedov.
Irlandezul Conor McGregor şi rusul Habib   Nurmagomedov în lupta pentru titlul de campion mondial UFC la  categoria uşoară.
Irlandezul Conor McGregor şi rusul Habib Nurmagomedov în lupta pentru titlul de campion mondial UFC la categoria uşoară. (Getty Images)

Rusul Khabib Nurmagomedov şi-a păstrat titlul de campion mondial UFC la categoria uşoară, duminică dimineaţa, în cadrul galei desfăşurate pe T-Mobile Arena din Las Vegas, acolo unde acesta a dat piept cu Conor McGregor - poreclit "The Notorious".

Confruntarea dintre cei doi - cea mai aşteptată din istoria MMA-ului, care a generat şi un profit uriaş - a fost întrerupt de arbitru la jumătatea reprizei a patra în timp ce Nurmagomedov practica o ştrangulare asupra adversarului său, acesta din urmă suferind astfel cea de-a patra înfrângere a carierei.

Seara nu a fost lipsită de evenimente, imediat după încheierea luptei, Nurmagomedov s-a contrat cu membrii echipei lui McGregor, pentru ca apoi să fie nevoie de intervenţia agenţilor de securitate după ce o persoană a pătruns în ring şi l-a lovit pe irlandez, totul generând într-o încăierare.

Palmaresul lui Habib Nurmagomedov (30 de ani ) este acum de 27 de victorii din tot atâtea meciuri în timp ce McGregor a câştigat 21 de lupte şi a cedat în 4 rânduri.