Caroline Wozniacki şi Anastasija Sevastova, în lupta pentru trofeul turneului de la Beijing (WTA)

Cele două campioane ale sportului alb se vor duela pentru trofeul competiţiei chineze, partida fiind programată, duminică, nu mai devreme de ora 11.30.
Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki.
Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki. (Getty Images)

Caroline Wozniacki (28 ani, 2 WTA) a avut un parcurs excelent pe tabloul principal de simplu a turneului WTA de la Beijing - 'China Open', care a dus-o până în finala concursului cu premii în valoare de 8,28 milioane dolari.

Principala contracandidată a Simonei Halep la şefia WTA a obţinut calificarea în ultimul act după reuşita înregistrată în faţa chinezoaicei Qiang Wang (26 ani, 28 WTA), în două seturi, scor final 6-1, 6-3. Numărul doi mondial a avut nevoie de o oră şi 23 de minute pentru a dispune de adversara sa.

În continuare, Wozniacki, care în acest sezon competiţional a cucerit 'Australian Open' şi 'Premier Eastbourne', o va avea ca adversară pe letona Anastasija Sevastova (28 ani, 20 WTA) - tenismană care e ieşit victorioasă din confruntarea cu nipona Naomi Osaka (20 ani, 6 WTA) după o oră şi 32 de minute de joc efectiv cu scorul de 6-4, 6-4.

Palmaresul în confruntările directe dintre cele două finaliste este favorabil danezei 4-0 (ROMA 2018, DUBAI 2017, US OPEN 2016 şi AUSTRALIAN OPEN 2011).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport