Arte marţiale mixte. Conor McGregor se retrage definitiv din sport

"Am decis să mă retrag astăzi din sportul cunoscut sub numele de arte marţiale mixte. Le doresc tuturor vechilor meci colegi să meargă cât mai departe în competiţiile lor viitoare", a scris McGregor pe contul său de Twitter.
Starul artelor marţiale mixte, irlandezul Conor McGregor.
Starul artelor marţiale mixte, irlandezul Conor McGregor. (Getty Images)

Starul artelor marţiale mixte, irlandezul Conor McGregor, a făcut un anunţ neaşteptat pe contul său de socializare Twitter.

"Am decis să mă retrag astăzi din sportul cunoscut sub numele de arte marţiale mixte. Le doresc tuturor vechilor meci colegi să meargă cât mai departe în competiţiile lor viitoare", a scris McGregor, care se află la a doua decizie de acest fel după cea din 2016.

Supranumit "The Notorius", acesta ocupă în prezent locul 8 în clasamentul UFC (Ultimate Fighting Championship), cu un palmares de 21 de victorii, respectiv patru înfrângeri. El a deţinut titlul UFC la categoria pană, între 2015 şi 2016, iar apoi pe cel de la categoria uşoară, din 2016 până în 2016.

Ultimul meci al lui McGregor a fost în octombrie 2018 împotriva rusului Khabib Nurmagomedov, confruntarea dintre cei doi - cea mai aşteptată din istoria MMA-ului şi care a generat şi un profit uriaş - terminându-se cu victoria celui din urmă, care şi-a păstrat astfel titlul de campion mondial UFC la categoria uşoară.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport