Arsene, după ce au ieşit la iveală contracte de 81 milioane euro fără licitaţie: Pitbull-ul Bode muşcă şi distruge

Ionel Arsene
Ionel Arsene (Facebook / Ionel Arsene)

La scurt timp după ce ministrul Transporturilor, Lucian Bode, l-a acuzat pe Ionel Arsene că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, ar fi atribuit unor apropiaţi contracte fără licitaţie în valoare de 81 de milioane de euro, cunoscutul "baron" PSD a avut o ieşire dură, pe Facebook, comparându-l pe liberal cu un „pitbull care muşcă şi distruge”, aşa cum l-a învăţat „primul său stăpân, Băsescu”. Mai mult, i-a făcut public şi numărul de telefon privat.

Ministerul Transporturilor anunţase, sâmbătă, că după prima etapă a auditului la instituţiile din subordine, au fost descoperite "o serie de deficienţe care vor fi comunicate organelor abilitate ale statului, pentru luarea măsurilor care se impun". Controalele efectuate au vizat modul în care au fost cheltuite fondurile publice şi dacă au fost respectate dispoziţiile legale referitoare la procedurile de achiziţii publice.

Astfel, Lucian Bode a remarcat că la Direcţia de Drumuri Iaşi din subordinea CNAIR au fost descoperite grave nereguli, iar situaţia nu ar fi singulară la nivel naţional. Bode a vorbit despre contracte de 81 de milioane de euro date fără licitaţie şi a anunţat că "a apus vremea firmelor de casă" ale baronului PSD de Neamţ Ionel Arsene, preşedinte al Consiliului Judeţean.

În replică, pesedistul Ionel Arsene îl atacă pe Bode că „şi-a ascuţit ghearele şi dinţii şi muşcă din drumul de la Bicaz” şi face „ce a învăţat de la primul său stăpân, Băsescu: muşcă şi distruge”. Arsene nu ezita să îi acuze pe liberali că „vor să conducă ţara, cu dosare penale şi cătuşe”:

GUVERNUL ORBAN VREA IZOLAREA MOLDOVEI!

Fostul şef al PDL Sălaj, vopsit acum în ministru liberal al transporturilor, şi-a ascuţit ghearele şi dinţii şi muşcă din drumul de la Bicaz! Frustrat de dimensiunea investiţiilor guvernului PSD în infrastructura judeţului Neamţ, portocaliul Bode face ce a învăţat de la primul său stăpân, Băsescu: muşcă şi distruge!

De la înălţimea funcţiei sale, pitbull-ul Bode s-a aruncat asupra drumurilor din Neamţ. Într-un comunicat al ministerului (care îi preia şi declaraţiile, aşa cum se cuvine într-un comunicat feudal), se arată că auditurile începute de minister au descoperit nereguli la 'contractul de achiziţie publică de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie de lucrări pentru punerea în siguranţă a obiectivelor de pe DN 15 km 242 200 – km 286 250 (zona Bicaz)'.

De la Bucureşti, pitbull-ul a descoperit un drum în neregulă! Din toată ţara ...tocmai la Neamţ! Oare ştie acest individ cât de important este acest drum pentru turismul şi economia din Neamţ? Ştie dumnealui care a fost impactul real al reconstrucţiei? Bănuiesc că a văzut nişte foi de hârtie, că pe-aici n-a trecut! Era un drum distrus, aproape impracticabil, pe care riscai să îţi pierzi viaţa sub bolovanii căzuţi de pe munte.

PS - Dacă vreţi să îi uraţi de sănătate dlui Lucian Bode, acesta este telefonul său. E un ministru transparent, nu-i aşa?”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne