Arafat, după decesul şefei UPU Feteşti: „Cei care se luptă cu virusul îşi pun viaţa în pericol”

Raed Arafat - gov.ro
Raed Arafat - gov.ro (Epoch Times România)

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a transmis, sâmbătă, condoleanţe familiei şi colegilor Mioarei Neagu, medicul şef al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal “Anghel Saligny” din Feteşti, care a decedat după o lună de luptă cu Covidul.

„Pandemia este o provocare pentru întreaga lume. Cei care se luptă cu virusul, încercând să salveze vieţile, fără îndoială îşi pun viaţa lor în pericol. Pierderea colegei noastre care a muncit efectiv zi şi noapte la spitalul din Feteşti, destinat pacienţilor cu COVID 19, este una dureroasă şi irecuperabilă pentru întregul corp medical.

Ea a căzut victimă bolii de care încerca să-i salveze pe alţii. Condoleanţele colegilor şi familiei!”, a susţinut Arafat pe pagina sa de Facebook.

Anunţul morţii Mioarei Neagu a fost făcut, vineri, de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, care a descris-o ca fiind o persoană care şi-a dedicat viaţa salvării altor oameni.

„Am pierdut astăzi o colegă, un salvator, un om care a luptat până în ultima clipă pentru viaţa sa, un om care aştepta să se repună pe picioare pentru a-şi continua misiunea vieţii ei, de a salva alţi oameni. Mioara Neagu, medic de urgenţă, medicul şef al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal ‘Anghel Saligny’ din Feteşti, o femeie tânără, discretă, iubitoare de viaţă, extrem de pasionată de munca ei, iubită de colegi, astăzi ne-a părăsit.

În toată lupta ei extrem de grea timp de o lună cu noul Coronavirus, astăzi, inima ei a cedat, la doar 48 de ani. Nouă, în schimb, în ultima ei postare pe Facebook, ne-a spus să ne protejăm. Aşa vom face Mioara! Drum lin către Cer!”, a precizat DSU într-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne