Apele Române alocă peste 1,6 milioane lei pentru servicii de studii de piaţă şi sondaje de opinie

Epoch Times România
31.12.2011

Administraţia Naţională "Apele Române" alocă 1,6 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de studii de piaţă şi sondaje de opinie necesare implementării proiectului "Planul pentru Prevenirea, Protecţia şi Diminuarea Efectelor Inundaţiilor în Bazinul Hidrografic Siret".

Proiectul este finanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial Mediu, Axa Prioritară 5, fiind cofinanţat de la bugetul de stat, potrivit unui anunţ de participare publicat pe site-ul e-licitaţii.ro.

Contractul va avea o durată de zece luni de la data atribuirii, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 februarie 2012, ora 16: 00.

Potrivit anunţului, pentru implementarea acestui proiect se solicită elaborarea scenariilor de amenajare la nivelul întregului bazin aflat în gestionarea Administraţiei Bazinale de Apă Siret. De asemenea, se solicită identificarea şi elaborarea unui plan adecvat de măsuri structurale şi nestructurale pentru "îmbunătăţirea sistemului actual de management al inundaţiilor în sens pro-activ, cu atenţie specială pentru promovarea măsurilor preventive".

Ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare de 30.000 lei şi o garanţie de bună execuţie de 10% din valoarea contractului, fără TVA. De asemenea, ofertanţii trebuie să fi înregistrat o cifră medie de afaceri în ultimii trei ani de cel puţin 3 milioane lei, respectiv 2008, 2009 şi 2010.

Totodată, se solicită ca în ultimii trei ani ofertanţii să fi prestat servicii similare, respectiv servicii de elaborare studii şi planuri bazinale în domeniul prevenirii, protecţiei şi diminuarii efectelor inundaţiilor, în valoare de cel puţin 1,5 milioane lei, fără TVA.

Administraţia Naţională ,"Apele Române" are în structura sa 11 Administraţii Bazinale de Apă, organizate pe bazine hidrografice, Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor şi Exploatarea Complexă Stânca Costeşti.

Administraţia Naţională "Apele Române" este o instituţie publică de interes naţional cu personalitate juridică, finanţată din venituri proprii, administrând bunurile din domeniul public, în coordonarea autorităţii publice centrale din domeniul apelor, respectiv Ministerul Mediului şi Pădurilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor