Apariţie bizară pe cerul Capitalei. Obiect zburător luminos

Mai mulţi bucureşteni au avut surpriza, ieri seară, ca în momentul în care au ridicat privirea spre cer să observe un obiect ca o bilă luminoasă străbătând bolta şi pierzându-se în zare.
Obiect zburător neindentificat pe cerul Capitalei
Obiect zburător neindentificat pe cerul Capitalei (ProTv)

Pe cerul Capitalei, în zona parcului Drumul Taberei, a putut fi observat, luni seară, în jurul orei 18:30, un obiect luminos. Mai multe persoane care au văzut obiectul au trimis imagini video la Digi24 şi Pro TV.

„Eram la o plimbare în parcul Moghioroş şi soţia mi-a arătat pe cer o...prima dată am crezut că e o cometă, apoi ne-am dat seama că este un meteorit. Am avut aparatul la mine, am încercat să fac câteva poze. Era mai mare decât o stea căzătoare, normal, şi s-a văzut ca o bilă luminoasă care a străbătut cerul şi s-a pierdut în zare”, a povestit la Digi24 Daniel Dudu, cel care a trimis şi imaginile.

Deşi au apărut imediat teorii potrivit cărora ar fi vorba despre un meteorit, specialiştii Agenţiei Spaţiale Europene cred, mai degrabă, că este vorba despre un efect al dezintegrării în atmosferă a staţiei spaţiale chineze Tiangong 1, care nu a mai putut fi controlată, acum două luni.

Potrivit Digi, în urmă cu mai puţin de o săptămână, apariţii similare au fost semnalate atât în România, cât şi în Grecia, Rusia şi Austria.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Știință