Anca Alexandrescu, "cerberul lui Dragnea", încearcă să revină în prima linie a PSD

Viorica Dăncilă şi Anca Alexandrescu
Viorica Dăncilă şi Anca Alexandrescu (Epoch Times România)

Surse din PSD citate de Digi24 susţin că fosta consilieră a lui Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu, ar încearca să îşi facă loc în noua conducere a social-democraţilor, în special în anturajul preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Considerată a fi cel mai apropiat colaborator al lui Dragnea, de imaginea şi comunicarea căruia s-a ocupat vreme bună, Anca Alexandrescu fusese trimisă la Palatul Victoria de fostul şef PSD pentru a sufoca, din faşă, orice gând de răzvrătire al fostului premier Viorica Dăncilă.

La începutul anului, publicaţia Adevărul relata, citând surse politice, că Dăncilă încerca să iasă de sub tutela Ancăi Alexandrescu, pe care aparent a suspectat-o că i-ar fi inserat în mod intenţionat greşeli în discursuri tocmai pentru a-i distruge imaginea, astfel încât să nu devină o ameninţare pentru Dragnea.

De asemenea, surse din Guvern au declarat la acea vreme că mai mulţi miniştri (şi nu numai) s-au plâns că Alexandrescu le-ar fi blocat întâlnirile cu premierul şi comunicarea publică. Nu doar sforile trase pe sub masă, ci şi atitudinea agresivă a Ancăi Alexandrescu au deranjat-o pe Dăncilă.

“Anca este una dintre cele mai rele persoane pe care le-am întâlnit în viaţă”, s-ar fi plâns Dăncilă unor apropiaţi din Guvern.

După condamnarea lui Dragnea la închisoare, Viorica Dăncilă a demis-o din funcţie pe Alexandrescu.

Anca Alexandrescu a mai coordonat comunicarea şi pentru foştii premieri Adrian Năstase şi Victor Ponta şi, de asemenea, s-a ocupat şi de imaginea fostului primar general al Capitalei Sorin Oprescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne