Ambasadorul SUA la Chişinău a participat la monitorizarea alegerilor locale

Dereck J. Hogan, Ambasadorul SUA în R. Moldova
Dereck J. Hogan, Ambasadorul SUA în R. Moldova (facebook.com/ADR Nord)

Ambasadorul Statelor Unite în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, a participat, duminică, 20 octombrie, alături de observatorii misiunii diplomatice americane, la monitorizarea alegerilor locale de la Chişinău.

Într-o postare pe Facebook a ambasadei se menţionează că „Dereck J. Hogan şi observatorii de la Ambasada SUA la Chişinău sunt bucuroşi să monitorizeze astăzi alegerile pentru a încuraja un scrutin liber, corect şi transparent''.

Alegerile locale şi cele parlamentare în patru circumscripţii uninominale au fost urmărite de 1.600 de observatori naţionali de la 11 organizaţii, 11 autorităţi electorale străine, 3 organizaţii non-guvernamentale internaţionale şi 145 de observatori internaţionali de la 11 misiuni diplomatice acreditate în Republica Moldova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe