Alina Gorghiu: Ponta crede că o minciună este mai credibilă, cu cât este mai mare

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Premierul Victor Ponta crede că o minciună este mai credibilă, cu cât este mai mare, acum anunţând, cu autosuficienţa binecunoscută, că va prezenta Parlamentului, în 2 iunie, direcţiile viitoare de dezvoltare, a declarat duminică şefa PNL, Alina Gorghiu.

"În iulie 2013, cu un aplomb similar, anunţa 10 miliarde de euro în investiţii străine. Între acestea, surprinde Holzindustrie, cu care premierul vrea acum să dea aparenţa unei dispute de conjunctură. Pe listă se mai regăsesc Roşia Montană şi, desigur, fondul promis de Rompetrol pentru ca Ponta să uite de datoria de 600 milioane de dolari.

Ne-am lămurit, în cei doi ani, şi cu investiţiile strategice în infrastructură pe care urma sa le facă Guvernul: marii investitori din industria auto avertizează că iau în calcul să-şi relocheze producţia în alte ţări, pentru că România nu le oferă infrastructura de care au nevoie", a scris, pe contul său de Facebook, Alina Gorghiu.

Şi dacă tot se felicită pentru deblocarea finanţărilor europene, iată că astăzi, investigaţiile OLAF ţin blocate fonduri europene de un miliard de euro, a continuat şefa PNL, citându-l pe premierul Ponta care preciza că "în 2013 beneficiem de stabilitate politică şi economică. Am reuşit să deblocăm programele operaţionale: Mediu POSDRU, PO Regional şi PO de Transporturi."

"Domnule prim-ministru, decenţa în politică nu e suficientă, aşa e, dar e necesară", a concluzionat Alina Gorghiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne