Alexandru Nazare: E inacceptabil cum Ponta a ignorat escaladarea conflictul de muncă de la Romatsa

Alexandru Nazare.
Alexandru Nazare. (www.alexandrunazare.ro)

Premierul Victor Ponta trebuie să se implice personal în medierea conflictului de muncă de la Romatsa pentru a preveni declanşarea unei greve generale a controlorilor de trafic aerian, a solicitat miercuri, în cadrul unui comunicat de presă, vicepreşedintele PNL Alexandru Nazare.

Controlorii de trafic aerian au intrat miercuri în grevă de avertisment, după ce negocierile cu conducerea ROMATSA, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea, au eşuat.

"Greva de avertisment a controlorilor de trafic aerian este un eveniment extrem de grav care afectează nu doar câteva zboruri, ci economia şi imaginea României. Este inacceptabil cum premierul Ponta a ignorat escaladarea acestui conflict de muncă, fiind probabil mai preocupat de rezolvarea problemelor personale cu justiţia. Din partea Executivului singura implicare a fost a unui secretar de stat, şi aceasta la presiunile sindicatelor.

Premierul Ponta a fost foarte prompt să găsească ţapi ispăşitori la Romatsa în cazul tragediei aviatice din Munţii Apuseni, ignorând responsabilitatea sa şi a miniştrilor pe care îi coordona, însă acum preferă să ignore problemele cu care se confruntă o companie strategică a statului român", a declarat Alexandru Nazare.

Vicepreşedintele PNL îi solicită premierului Ponta să se implice "măcar acum" pentru a preveni declanşarea unei greve generale a controlorilor de trafic aerian, fapt unic în istoria României, cu consecinţe dezastruoase pentru credibilitatea şi competitivitatea economică a ţării noastre.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne