Alexandrescu: Deschideţi şampania! 7 km de metrou în 9 ani de zile! O "reuşită" a marilor partide PNL şi PSD

Vlad Alexandrescu, senator USR
Vlad Alexandrescu, senator USR (Epoch Times)

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu a reacţionat sarcastic cu privire la faptul că preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor au participat la evenimentul de deschidere a magistralei de metrou M5 (Eroilor – Drumul Taberei).

"Deschideţi şampania! 7 km de metrou în 9 ani de zile! O 'reuşită' a marilor partide care au fost la guvernare, nu doar a PNL aflat în prezent la butoane. Sper că toate să strige azi: 'Victorie'! Este cea mai scumpă lucrare de infrastructură urbană de la noi din ţară, întârziată 6 ani, grăbită doar în vreo 3 campanii electorale, apoi oprită imediat. Este prima magistrală de metrou construită după Revoluţie! A fost nevoie de 30 de ani!!! Şi încă nu este gata", a afirmat Vlad Alexandrescu.

Senatorul USR a tras atenţia că lucrările la magistrala de metrou vor continua chiar după ce va fi dată în folosinţă.

"Nu cred că e mai mult de adăugat despre această bătaie de joc la adresa cetăţeanului, mai mult decât o tragică comparaţie văzută pe internet care, dacă n-ar fi fost adevărată, ar fi fost chiar amuzantă. Ce a durat mai puţin de construit decât aceşti 7 km de metrou: Golden Gate Bridge, Tunelul Canalul Mânecii, World Trade Center, Empire State Building, Turnul Eiffel, Transfăgărăşanul, Barajul Vidraru.

Doar poate cea mai mare construcţie realizată vreodată de omenire a durat cam cât ai noştri 7 km de metrou. Este vorba de Canalul Suez, construit în secolul trecut, un sfert din el săpat de mână, fără nicio maşinărie!", a declarat Vlad Alexandrescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne