Alertă cu bombă pe Aeroportul Internaţional Chişinău. Geniştii verifică zona

Alertă cu bombă pe Aeroportul Chişinău
Alertă cu bombă pe Aeroportul Chişinău (facebook.com / Anatolie Golovco)

Pe aeroportul Internaţional Chişinău a fost semnalată alertă cu bombă, informaţia fiind confirmată de către administraţia aeroportului. Mai mult decât atât, pasagerii care au aterizat de curând pe Aeroportul Chişinău anunţă că nu sunt lăsaţi să coboare din avion, relatează UNIMEDIA.

Potrivit informaţiilor, terminalul VIP a fost evacuat după ce o persoană necunoscută a telefonat şi a comunicat că ar fi fost minat. Persoanele aflate în zona sterilă nu au fost evacuate. La faţa locului se află pompierii, poliţia, precum şi geniştii care urmează să efectueze verificări.

„Alertă cu bombă la aeroport. Oamenii stau închişi deja trei ore. Unii în sala de aşteptare, alţii - în avioane. Câteva sute bune de oameni. Poate mii. Blocaţi. Pentru că cineva şterge urmele. Nici o urmă nu va dispare, dragilor. Dar e plăcut să vă vedem fugind speriaţi. Nu veţi fugi prea departe, iar viaţa voastră va fi un stres permanent.

După ce aţi furat atâta, fiecare zi va fi un mare semn de întrebare: "Oare contul x nu mi l-au blocat încă?", "Oare vila y nu e încă sechestrată?", "Oare e sigur să călătoresc în ţara z?", "Oare nu m-au dat (şi pe mine) încă în căutare internaţională?" Am zis-o prima dată vreun an în urmă: NU SCĂPAŢI NICI UNUL!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, deputatul ACUM Dumitru Alaiba.

Totodată, politicianul a ţinut să amintească despre o altă alertă cu bombă care a fost semnalată cu o săptămână în urmă în clădirea Parlamentului, care ar fi avut intenţia să disperseze oamenii pe la casele lor exact înaintea "deciziei" Curţii Constituţionale legate de formarea majorităţii parlamentare şi votarea noului Guvern.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe