Alegătorii din Bălţi şi Orhei şi-au ales primarii din primul tur. Renato Usatîi revine la şefia municipiului Bălţi

Renato Usatîi, liderul PPPN
Renato Usatîi, liderul PPPN (facebook.com)

Preşedintele formaţiunii politice „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, a câştigat cursa pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi pe care a abandonat-o în 2016, fugind în Rusia, pentru a evita arestul preventiv într-o anchetă penală considerată de el motivată politic.

Potrivit datelor preliminare a CEC, Usatîi a câştigat duminică aproape 62% dintre voturi, fiind urmat de candidatul socialiştilor Alexandr Nesterenco, cu peste 16% şi candidatul blocului ACUM, Boris Marcoci cu 9%.

Oraşul Orhei are primar de asemenea din primul tur. Candidatul Partidului Şor, Pavel Verajanu a câştigat detaşat scrutinul, cu 80,03% dintre voturile alegătorilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe