Adriean Videanu: M-aş simţi mult mai confortabil cu un Florin Georgescu prim ministru

Adriean Videanu, PDL (Epoch Times România)
Epoch Times România
07.08.2012

Adriean Videanu a declarat marţi că s-ar simţi ,,mult mai confortabil cu un Florin Georgescu” prim ministru deoarece guvernul Ponta împreună cu premierul nu au ,,competenţa necesară” pentru a propune politici publice în România.

,,Eu m-aş simţi mult mai confortabil cu un Florin Georgescu prim ministru. E mai puţin importantă formula politică, foarte importantă înseamnă acţiunea guvernamentală care înseamnă seturile de politici economice care le propui pentru România, credibilitate”, a spus el.

,,Guvernul poate să sprijine mediul economic prin predictibilitate şi credibilitatea măsurilor politice. Nu guvernul crează locuri de muncă, ci sectorul privat este cel care crează locuri de muncă. Dar un sector privat care are încredere în seturile de politici, care are încredere în predictibilitatea seturilor de politici propuse de guvern. Eu, ca om de afaceri, vreau să vă spun că sunt în stand by cu toate proiectele mele de investiţii şi ca mine gândesc toţi oamenii de afaceri”, a completat preşedintele interimar al PDL Bucureşti.

Videanu a precizat că Florin Georgescu ,,în momentul de faţă nu este un politician în guvernul Ponta, ci un tehnocrat”, iar din punctul lui de vedere ,,guvernul înainte de toate trebuie să aibă o anvergură şi o dimensiune politică pentru că cei care trebuie să propună seturile de politici publice sunt politicienii, partidele politice”.

,,Din păcate reprezentanţii partidelor politice în guvernul Ponta începând cu primul ministru Ponta nu au competenţa necesară că poată să propună politice publice în România”, a conchis Adriean Videanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor