Adina Vălean, propunerea României de comisar european, aviz favorabil al Comisiei de Transporturi a PE

Adina Vălean
Adina Vălean

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi seara, pe Facebook, faptul că Adina Vălean, propunerea României pentru portofoliul de comisar european a fost avizată favorabil de Comisia pentru Transporturi a Parlamentului European.

„Împreună cu preşedintele Iohannis am făcut alegerea potrivită, am desemnat un candidat competent în persoana Adinei Vălean, care a confirmat în toate comisiile în care a fost audiată. În Comisia JURI a primit aviz unanim din partea membrilor, în Comisiile reunite pentru Afaceri Europene din Parlamentul României a primit 25 de voturi pentru şi 3 abţineri, iar astăzi, în Comisia de Transporturi şi Mediu din Parlamentul European, a primit aviz pozitiv cu 36 de voturi. Asta înseamnă responsabilitate faţă de România. Felicitări şi succes, Adina Vălean!”, a scris preşedintele PNL Ludovic Orban pe pagina sa de socializare.

Adina Vălean a primit anterior undă verde şi în Comisia Juridică a Parlamentului European, precum şi în Comisiile reunite pentru Afaceri Europene din Parlamentul României.

Urmăriţi dezbaterea în materialul video.