Achiziţie inedită a AEP: Cabină duş cu geam sablat, furtun şi telefon duş

Florin Mituletu Buica
Florin Mituletu Buica (Epoch Times România)

Autoritatea Electorală Permanentă a cumpărat o „cabină duş Thera 2, profil crom, geam sablat 6 mm, baterie spălător/cadă, cu furtun şi telefon duş, rik”, precum şi o „cădiţă de acril kyros cu sifon şi ventil pentru biroul preşedintelui instituţiei. Cele două noi obiecte de inventar îl au drept beneficiar pe însuşi seful instituţiei, Mituleţu-Buică, acesta susţinând că stă şi câte 24 de ore la serviciu şi trebuie să fie îngrijit.

Cabina de duş şi cădiţa aferentă au costat 1.521 de lei fără TVA, relatează Digi24.ro. Şeful AEP, Florin Mituleţu, a explicat achiziţia susţinând că stă la serviciu şi câte 24 de ore şi că nu se poate prezenta neîngrijit la întâlniri la care reprezintă instituţia.

"Cabinetul preşedintelui, încă din trecut a fost prevăzut cu instalarea unei cabine de duş în baia preşedintelui. În perioada asta se desfăşoară o etapă de reabilitare a cabinetului la ferestre, podea şi la discuţiile pe care le-am avut s-a stabilit să se monteze acea cabină. Am dat OK-ul pentru a fi achiziţionată o astfel de cabină, deoarece spaţiul era prevăzut pentru aşa ceva.

Să ştiţi că eu sunt un om care lucrez până seara târziu şi e posibil, aşa cum am avut nevoie ca secretar general de cabină de duş pentru că am stat şi 24 de ore la serviciu. Sunt convins că şi acum va fi momentul să o folosesc ca să pot să merg la o altă instituţie îngrijit, să nu fiu neîngrijit când reprezint instituţia. Există orice motivare şi motivaţie, cred eu, ca să existe acea cabină", a declarat Mituleţu, potrivit sursei citate.