Absenţe sonore la unica dezbatere înainte de alegeri: De ce n-a venit Dăncilă, singurul "bărbat din campanie"

foto
foto

Doar trei candidaţi la prezidenţiale - dintre cei şase invitaţi de Europa FM la o dezbatere care să preceadă turul I al alegerilor - s-au prezentat în platoul unde erau aşteptaţi. Mai exact, este vorba despre Kelemen Hunor, Dan Barna şi Theodor Paleologu.

Ceilalţi trei invitaţi - Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă şi Mircea Diaconu au declinat invitaţia - a explicat moderatorul emisiunii, Moise Guran.

"Mircea Diaconu - susţinut de ALDE şi Pro România - a trimis la prânz un mesaj că nu va participa că s-a trimis din scurt invitaţia. Dl Diaconu e în Bucureşti şi disponibil.

Viorica Dăncilă, susţinută de PSD, ne-a răspuns la invitaţia noastră şi acum şi în timpul campaniei electorale, că va veni numai la o dezbatere unu la unu cu Iohannis, altfel doamna Dăncilă lăudându-se prin toate părţile că domnia sa poate purta pantaloni şi că ar fi singurul bărbat din această campanie electoală.

Bineînţeles, preşedintele Klaus Iohannis, care se pare că a fost destul de deranjat de presiunea publică pe care noi am făcut-o pentru a organiza această dezbatere, ne-a anunţat prin reprezentanţi că nu va veni la niciun fel de dezbatere sau interviu niciunde, nu doar la noi. Dl Iohannis este în Bucureşti şi este disponibil", a explicat Moise Guran.

Merită remarcat că absenţa lui Iohannis a fost ironizată acid de Paleologu. Întrebat de ce vrea să devină preşedintele României, candidatul PMP a răspuns: "Pentru că domnul Iohannis este absent, de aia candidez, pentru că este un preşedinte absent, e un preşedinte neputincios, un preşedinte nepriceput iar alt candidat de dreapta nu vedeam".

Vă invităm să urmăriţi materialul video cu dezbaterea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne