7 lucruri mai importante decât banii

Amintire. Bunica şi nepoţii
Amintire. Bunica şi nepoţii (Pixabay.com)
Simona Milea
02.10.2016

Cu toţii avem nevoie de bani pentru a ne întreţine, pentru a avea un trai decent. Cu toate acestea, în cazul în care viaţa se învârte în jurul banilor, este puţin probabil să găsiţi fericirea, pentru că este ceva ce nu poate fi obţinut cu bani. Trebuie să menţinem relaţiile, avem amintiri şi lucruri pe care le iubim cu adevărat. Credeţi sau nu, având bani nu puteţi cumpăra pacea şi fericirea.

Vă prezentăm şapte lucruri considerate mai valoroase decât banii.

Timpul

Ştim cu toţii că timpul înseamnă bani. Cu nicio sumă de bani nu se poate cumpăra timpul pierdut. Asiguraţi-vă că vă petreceţi timpul cu lucruri care contează cu adevărat. Este păcat să ajungem în momentul în care privim înapoi şi regretăm modul în care ne-am petrecut timpul.

Experienţele

Experienţele sunt cele ce rămân cu noi până în ultima secundă. Fiecare experienţă ne îmbogăţeşte şi ne face o persoană mai bună. Viaţa devine mai distractivă şi mai interesantă, datorită diferitelor experienţe pe care le avem în fiecare zi.

Prietenii

Prietenii sunt cei care sunt mereu cu dv., mai ales atunci când lucrurile nu merg bine. Prietenii sunt cei care vă cunosc ca persoană, fac fiecare zi memorabilă şi vă demonstrează că viaţa îşi merită valoarea. Prietenii vă oferă bucuria pe care bogăţiile niciodată nu vi le pot da.

Sănătatea

Nu uitaţi niciodată că vă puteţi bucura de viaţa dumneavoastră datorită unei stări bune de sănătate. Numai atunci când suntem puternici putem face ceea ce ne dorim. Este important, prin urmare, să ne concentrăm asupra sănătăţii mintale şi fizice pentru a rămâne fericiţi.

Familia

Unii dintre noi punem tot timpul şi energia în lucruri precum cariera profesională. Investind totul în cariera noastră profesională putem avea succes, dar fericirea vine şi din a petrece timpul împreună cu familia noastră.

Amintiri

Vechile amintiri sunt făcute din momentele noastre bune şi fericite din trecut. Asemenea amintiri ne dau o bucurie care nu poate fi cumpărată cu bani. Le preţuim mult şi uneori am dori să se întoarcă înapoi pentru a putea retrăi din nou acele experienţe.

Starea mentală

Cei mai mulţi dintre noi ne trăim viaţa cu speranţa că viitorul va fi mai bun. Muncim din greu şi câştigăm bani, presupunând că într-o zi vom avea suficienţi. Ceea ce nu observăm este faptul că tot ce avem este prezentul şi că trebuie să fim mulţumiţi cu ceea ce avem şi să ne simţim împliniţi şi fericiţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor