28 de ani de la Revoluţie. Tăriceanu refuză organizarea unei şedinţe solemne pentru martirii din '89

Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost singurul care în şedinţa Birourilor permanente reunite ale celor două camere a votat împotriva organizării unei şedinţe solemne pentru comemorarea eroilor Revoluţiei.
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)
Se încarcă player-ul...

Deputatul USR Liviu Ionuţ Moşteanu acuză faptul că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a împotrivit propunerii de organizare a unei şedinţe solemne în memoria celor ce au murit la Revoluţie.

"A fost o propunere pe ordinea de zi pentru o şedinţă solemnă mâine, mâine se împlinesc 28 de ani de la Revoluţie, de la momentul în care au murit peste o mie de oameni şi încă nu ştie nimeni de ce s-a întâmplat asta. A fost aproape unanimitate în Birourile permanente reunite, doar dl Tăriceanu a votat împotrivă, dânsul spunând că, iată, s-ar putea să fi fost o lovitură de stat.

Mi se pare o glumă că dânsul nu e de acord să avem o şedinţă solemnă în cinstea celor care au murit la Revoluţie. A fost sau nu lovitură de stat, mai simplu ar fi să îl sune pe Ion Iliescu, să îl întrebe, a fost sau n-a fost, dar mâine noi comemorăm oamenii care au murit acolo ca, iată, noi să putem vorbi liber", a declarat Ionuţ Moşteanu, la Parlament.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne