"Războiul" lui Tăriceanu şi Dragnea cu SUA. USR acuză nereguli în Parlament

Raluca Florentina Presada
Raluca Florentina Presada (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

PSD/ALDE au refuzat, miercuri, să suplimenteze ordinea de zi pentru a discuta despre comunicatul de presă pe care Dragnea şi Tăriceanu l-au dat în numele Parlamentului ca replică la avertismentul Departamentului de Stat al SUA, acuză senatoarea USR Florina Presadă.

Senatoarea le-a cerut insistent, ieri, în plen, reprezentanţilor PSD şi ALDE să spună când a votat Parlamentul comunicatul contondent prin care Dragnea şi Tăriceanu îi pun, chipurile, la punct pe americani.

"Acum o săptămână PSD a fugit din sala de plen atunci când a trebuit să discutăm legea care pune pumnul în gură societăţii civile. Erau prea obosiţi.

Se pare că această stare de oboseală se prelungeşte. Deşi dimineaţă, oboseala şi-a spus cuvântul din nou, aşa că PSD/ALDE au refuzat să suplimentăm ordinea de zi pentru a discuta despre comunicatul de presă dat în numele Parlamentului.

Înţelegem că trăim în guvernul domnilor Dragnea şi Tăriceanu, în Parlamentul domnilor Dragnea şi Tăriceanu, ce îi rog este să nu vorbească în numele românilor. Românii nu i-au ales purtători de cuvânt, românii au ales un program de guvernare. Doar că acest program de guvernare s-a dovedit a fi unul mincinos, un program care să îi aducă în postura de a conduce România în interesul unui "grup infracţional organizat", scrie, pe Facebook, Presadă.

Reamintim că reacţia dură a Departamentului de Stat al SUA faţă de propunerile de modificare a legilor Justiţiei a primit un răspuns contondent din partea liderilor coaliţiei PSD-ALDE, care se află în fruntea celor două camere ale Parlamentului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne