Fotografie virală cu picioarele lui Cristiano Ronaldo: vizibil umflate şi pline de vânătăi

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo (Instagram @cristiano)

Cristiano Ronaldo îşi continuă performanţa personală marcând al 50-lea gol de când s-a alăturat clubului Al Nassr din Qatar, prin transformarea penalty-ul victoriei împotriva lui Al-Ahli.

Cu toate acestea, numele său a fost în trend pe reţelele de socializare nu din cauza victoriei, ci din cauza a ceea ce s-a întâmplat după meci, când a încărcat o fotografie pe contul său X (fostul Twitter) în timp ce se odihnea la luxosul St Regis din Arabia Saudită şi îşi recupera corpul pentru a face faţă următoarei provocări.

Starul portughez, în vârstă de 38 de ani, a împărtăşit cu cei peste 625 de milioane de urmăritori ai săi o imagine în care apare întins, cu un aparat care îi acoperea picioarele, cu excepţia tălpilor. "Reîncărcare", a scris el în postare, alături de un emoji cu o baterie.

(X @cristiano)

Însă ceea ce a atras atenţia fanilor nu a fost dispozitivul în sine, ci starea în care păreau să fie degetele picioarelor sale, vizibil umflate şi cu vânătăi. Este de remarcat faptul că fostul star de la Real Madrid, care a petrecut mai bine de două decenii în fotbalul profesionist, este cunoscut pentru faptul că menţine un regim strict atunci când vine vorba de fizicul său.

"Uitaţi-vă la picioarele lui, imaginaţi-vă durerea din fiecare zi", a remarcat un utilizator la vederea fotografiei de pe X (fostul Twitter). "22 de ani de fotbalist profesionist, uită-te la picioarele lui... cu siguranţă se trezeşte cu dureri incredibile în fiecare zi", a susţinut altul, iar al treilea a adăugat: "Este mai rău decât al lui Lebron (James), wow, am auzit ca şi el purta ghete super strâmte".

Acesta nu este primul episod în care picioarele lui Ronaldo au generat comentarii; cu ceva timp în urmă, în timpul unei vacanţe de la mijlocul anului trecut, fanii săi au observat că avea unghiile vopsite în negru. Nu era prima dată când făcea acest lucru, a reieşit din arhivă. La început s-a crezut că este vorba de ceva estetic, dar nu a fost aşa. În realitate, ceea ce Cristiano Ronaldo îşi pune pe unghiile picioarelor nu este vopsea. Este un produs care ajută la întărirea acestora.

De-a lungul celor peste două decenii petrecute în fotbalul profesionist, Cristiano Ronaldo a dat dovadă de o constanţă impresionantă, jucând 35 de meciuri sau mai mult în fiecare sezon de la debutul său la Manchester United în 2003. Acum, la Al Nassr, de la jumătatea sezonului 2022/23, a depăşit 50 de goluri în 58 de meciuri, deşi echipa lui se află în prezent pe locul al doilea în Saudi Pro League, la 12 puncte în spatele liderului Al-Hilal, informează Infobae.

De altfel, echipa brazilianului Neymar a stabilit un nou record mondial cu a 28-a victorie consecutivă în toate competiţiile.

Între timp, atacantul portughez se pregăteşte pentru următoarea sa apariţie, care va avea loc sâmbătă, 30 martie (după dubla manşă FIFA), când va juca cu Al Ta'ee, în etapa a 25-a a campionatului local. În prezent, echipa care vizitează Mrsool Park din Riad se află pe penultimul loc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport