Cristiano Ronaldo a fost condamnat la 99 de lovituri de bici în Iran pentru "adulter"!

Postul de televiziune 'Sharq Emroz' relatează că o întâlnire a portughezului cu pictoriţa iraniană Fatima Hamami, care este paralizată în proporţie de 85 la sută, se pare, va avea consecinţe pentru atacantul echipei Al Nassr.
Cristiano Ronaldo împreună cu pictoriţa iraniană Fatima Hamami
Cristiano Ronaldo împreună cu pictoriţa iraniană Fatima Hamami (screenshot video Youtube)
Mioara Stoica
13.10.2023

Cristiano Ronaldo ar fi fost condamnat la 99 de lovituri de bici în Iran, relatează 'Sharq Emroz'. Întâlnirea din septembrie cu pictoriţa iraniană Fatima Hamami, care este paralizată în proporţie de 85 la sută şi care este o fană declarată a portughezului, se pare că va avea consecinţe pentru atacantul de 38 de ani de la Al Nassr.

 (screenshot video Youtube)
(screenshot video Youtube)

Ronaldo a vizitat capitala Iranului, Teheran, cu Al-Nassr, în septembrie, pentru a înfrunta Persepolis în faza grupelor Ligii Campionilor Asiei. În timp ce se afla la Teheran, jucătorul portughez s-a întâlnit cu Hamami, care ar fi aranjat întâlnirea. Femeia a vrut să-i ofere lui Ronaldo un tablou pe care îl făcuse special pentru el. În timpul întâlnirii, Ronaldo a îmbrăţişat-o pe femeie în semn de mulţumire. Un videoclip al întâlnirii a circulat pe reţelele de socializare.

 (screenshot video Youtube)
(screenshot video Youtube)

Potrivit "Sharq Emroz", un număr mare de avocaţi iranieni au depus o plângere în legătură cu această îmbrăţişare, deoarece, potrivit legii iraniene, atingerea femeii echivalează cu adulterul. Reţeaua de televiziune informează că justiţia iraniană a reacţionat rapid şi l-a condamnat pe Ronaldo la 99 de lovituri de bici, pedeapsă pe care portughezul o va primi data viitoare când va călători în Iran.

Al Nassr se află în Liga Campionilor Asiei, după ce a trecut de turul play-off. Aflată în Grupa E, alături de Persepolis din Iran, Al-Duhail din Qatar şi Istiklol din Tadjikistan, nu va trebui să se întoarcă în Iran în această fază a competiţiei.

Cu toate acestea, în cazul în care se califică în optimi sau avansează în turneu, nu este exclus ca echipa să fie nevoită să se întoarcă pe pământ iranian, ceea ce ar putea duce la arestarea lui CR7 de către autorităţile iraniene pentru a-l forţa să îşi ispăşească pedeapsa, în cazul în care va face parte din expediţia echipei saudite, informează Mondo Deportivo.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor