Voiculescu: Avem magistraţi cu pensii de 20.000 de euro/lună. Salariile medicilor, printre cele mai mici din Europa

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii (Florin Chirilă / Epoch Times România)

În timp ce unii funcţionari beneficiază de indemnizaţii speciale exorbitante, salariile personalului sanitar din România sunt printre cele mai mici din Europa, a atras atenţia ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

"Avem magistraţi cu pensii speciale de 20.000 de Euro pe lună. Avem membri care primesc indemnizatii speciale de 3-5.000 de euro lunar prin tot felul de consilii de administraţie doar ca să participe la câteva şedinţe. Şi avem tot felul de demnitari cu pensii speciale care se apropie de 2.000 euro.

Speciali, sunt cu toţii speciali. În acelaşi timp, salariile personalului sanitar din România sunt printre cele mai mici din Europa.

Iar domnii dintr-un anumit partid tot votează, de ani de zile, venituri speciale pentru cei speciali, în timp ce la televizor plâng de mila personalului sanitar şi fac promisiuni peste promisiuni", a scris, pe contul său de Facebook, ministrul Vlad Voiculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne