Tragedie la Raliul „Coppa Citta di Lucca”: pilotul şi copilotul au murit carbonizaţi

Epoch Times România
22.07.2012

Pilotul şi copilotul unei maşini care participa la cea de-a 47-a ediţie a Raliului "Coppa Citta di Lucca" (nord-vestul Italiei) au murit carbonizaţi, duminică dimineaţa, în maşina lor care a luat foc după o ieşire în decor, informează Corriere della Sera.

"Nimeni nu şi-a dat seama că au ieşit de pe drum până când flăcările nu au fost înalte", a declarat scuderia.

Valerio Catelani, 37 de ani, şi Daniela Bertoneri, 34, de ani, rulau într-o maşină Peugeot 207 S2000. Accidentul a avut loc în localitatea Brancoli, după 3,5 km a celei de-a patra probe speciale. După tregedie întrecerea a fost suspendată de către organizatori.

Cei doi formau un cuplu fix în raliuri de peste zece ani, dar şi în viaţă. Nu erau profesionişti, dar împreună au format un echipaj aşa-numit "gentleman driver".

În viaţa de zi cu zi ei gestionau un local la Forte dei Marmi (Lucca) iar raliurile erau sportul pe care îl practicau împreună cu pasiune.

De ani de zile luau parte la competiţiile desfăşurate în Toscana cu maşini solicitante. Cunoscut publicului pasionaţilor, Catelani lupta în acest an pentru a câştiga clasificarea specială a zonei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor