Tenis: România şi-a propus să obţină victoria cu Finlanda în Cupa Davis

Tenismanul român Victor Crivoi (JACQUES DEMARTHON/AFP/Getty Images)
Epoch Times România
11.09.2012

Componenţii echipei masculine de tenis a României îşi propun să câştige meciul de Cupa Davis pe care îl susţin la Cluj-Napoca împotriva echipei Finlandei.

Jucătorul Victor Crivoi a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că şansele celor două echipe sunt egale.

La rândul său, Horia Tecău a spus că echipa României a venit la Cluj ca să câştige meciul.

"Cred că trebuie să ne facem noi jocul, să nu ne gândim prea mult la ce vor face ei. În condiţiile de faţă să ne facem calculele astfel încât să câştigăm la dublu şi la nr 2 al lor. Ambele echipe ne pregătim foarte bine, ei nu au venit aici să ne dea meciul, e important să câştigăm trei puncte, că atât ne trebuie", a menţionat Horia Tecău.

El a mai spus că în ceea ce priveşte cuplul de dublu pe care îl formează cu Florin Mergea, deşi n-au mai jucat de multă vreme împreună, sunt pregătiţi şi se simt "în formă".

Echipa de tenis masculin a României va juca, în perioada 14-16 septembrie, la Cluj-Napoca, cu echipa Finlandei meciul de Cupa Davis pentru menţinerea în grupa I a zonei euro-africane.

Echipa României este formată din Horia Tecău, Florin Mergea, Victor Crivoi şi Marius Copil, coordonaţi de căpitanul nejucător Ciprian Porumb.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor