Tenis: Roland Garros - Serena Williams, "mai devodată ca niciodată tenisului"

Serena Williams, care rămâne cu o serie de 17 victorii la rând pe zgură, îşi explică pasa bună prin care trece acum prin faptul că este "mai devotată ca niciodată tenisului".
Jucatoarea de tenis Serena Williams. (Kevin C. Cox/Getty Images)
Epoch Times România
25.05.2012

Serena Williams, care rămâne cu o serie de 17 victorii la rând pe zgură, îşi explică pasa bună prin care trece acum prin faptul că este "mai devotată ca niciodată tenisului".

"Sunt mai devotată ca niciodată tenisului. Este toată viaţa mea şi tocmai de aceea sunt 100 la sută în acest moment", a afirmat jucătoarea americană de tenis cu două zile înaintea debutului turneului de la Roland Garros şi care, la 30 de ani, a cunoscut o carieră perturbată de accidentări sau îmbolnăviri, între care o embolie pulmonară anul trecut.

"A trece prin ceea ce am trecut eu mă face să apreciez şi mai mult momentele pe care le petrec pe terenul de tenis", a subliniat cea care a câştigat recent două turnee, la Charleston şi Madrid, înainte de a declara forfait înaintea semifinalei de la Roma în faţa chinezoaicei Li Na din cauza unei dureri de spate.

"Astăzi mă simt mult mai bine, mi-am luat câteva zile de pauză şi sunt pregătită pentru Roland Garros", a asigurat nr. 5 mondial, care vizează un al 14-lea titlu de Mare Şlem la Paris, unde s-a impus deja în 2002.

"Să câştig din nou aici ar fi ceva extraordinar, nebunesc. Există numeroase jucătoare ca pot să câştige aici şi fac şi eu parte dintre ele. Dar nu cred că voi reuşi. Însă de-abia aştept să înceapă jocul", a subliniat Serena Williams, care în primul tur va juca împotriva franţuzoaicei Virginie Razzano.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor