Tenis: Premii pentru cei mai buni jucători români din 2011

(photos.com)
Epoch Times România
01.12.2011

Jucătorii de tenis Monica Niculescu şi Horia Tecău au primit miercuri premiile pentru cele mai bune performanţe obţinute, pentru România, în anul competiţional 2011, la feminin şi masculin.

La rândul său, Victor Hănescu a obţinut premiul pentru cea mai bună clasare a unui jucător român în clasamentul ATP. Irina Begu a fost recompensată cu un premiu special, pentru cel mai spectaculos salt în clasamentul WTA.

Cel mai bun antrenor al anului a fost desemnat Marius Comănescu, tehnicianul care o pregăteşte pe Irina Begu.

Au mai primit premii copii, juniori, precum şi jucători amatori de tenis, la simplu masculin şi feminin, precum şi pe echipe.

Horia Tecău a declarat: "Îi felicit pe toţi jucătorii, care au luat aceste premii, nu numai la actuala ediţie, dar şi în ultimii ani. Mă gândesc la cei care au jucat pentru clasamentul ATP, dar, mai ales, la juniori. Am trecut şi noi prin această perioadă, în care îţi trebuie multă putere de muncă şi multă determinate".

Victor Hănescu a precizat: "Mă bucur mult să fiu aici, unde se află crema tenisului românesc. Chiar dacă nu a fost cel mai bun an al meu, sunt mândru că sunt cel mai bun jucător român. Mai am multe de spus în tenis, un sport greu, unde trebuie să muncim mult, drept pentru care aceste premii sunt meritate din plin".

Marius Comănescu: "Este extraordinar să primeşti o recompensă pentru munca ta. Acest lucru ne responsabilizează pentru perioada următoare. Dorim să obţinem noi succese şi în anul competiţional 2012".

Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a primit un Premiu Special şi a menţionat: "Această distincţie nu putea să fie luată fără ajutorul jucătorilor. Fără ei nu ne puteam întâlni. Este o sărbătoare în care subliniem performanţele celor mai buni sportivi profesionişti şi amatori din tenis".

Premiile au fost acordate miercuri, la Bucureşti, în cadrul ediţiei cu numărul trei a Galei Tenis Partener, revistă de specialitate care a împlinit cinci ani de la apariţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor