Tenis de masă - Echipa Danielei Dodean a pierdut finala Ligii Campionilor

(PHILIPPE LOPEZ/AFP/Getty Images)
Epoch Times România
24.05.2012

Echipa Danielei Dodean, SVS Strock (Austria), a ratat dramatic, la setaveraj, câştigarea Ligii Campionilor la tenis de masă, informează un comunicat al clubului CSM Arad, la care a fost legitimată jucătoarea româncă.

SVS Strock s-a impus cu scorul de 3-2 în returul finalei cu gruparea germană Eastside Berlin. Cum Eastside s-a impus cu acelaşi scor în tur, diferenţa a fost făcută de seturile câştigate de cele două echipe. În prima manşă a fost 9-8 pentru Berlin, iar în Austria s-a consemnat egalitate, 10-10, astfel încât Eastside a intrat în posesia trofeului datorită unui singur set câştigat în plus.

Daniela Dodean a jucat un singur meci, pierdut cu 0-3 în faţa Petrei Lovas. Punctele campioanei Austriei au fost aduse de Fan Ying, 3-0 cu Irene Ivancan şi 3-2 cu Georgina Pota, şi Li Qiangbing, 3-2 cu Irene Ivancan. Al doilea punct al germanelor a fost obţinut de Georgina Pota, învingătoare cu 3-1 la seturi în faţa lui Li Qiangbing.

Sportiva româncă a fost încurajată la Viena de conducerea clubului CSM Arad, dar şi de Cristian Dodean, Bernadett Balint şi Bianca Crişan, aflaţi în cantonament.

"Presiunea s-a resimţit şi în jocul Danei, astfel încât ea a pierdut meciul pe care l-a disputat. Cu toate acestea, este un rezultat notabil, iar acest titlu de vicecampioană europeană îi completează palmaresul. Pentru ea urmează un cantonament în Japonia, pregătitor în vederea Jocurilor Olimpice, unde ne dorim să ne reprezinte cât mai bine", a declarat directorul CSM Arad, Viorel Bitang.

În turul finalei Ligii Campionilor, Dodean a pierdut ambele meciuri jucate, 0-3 cu Georgina Pota şi 1-3 cu Irene Ivancan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor