Tenis - BCR Ladies Open România 2012: Ruxandra Dragomir vrea ca trofeul să rămână în ţara noastră

Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis la conferinta de presa oficiala a turneului BCR Open Romania. (www.bcropen.ro)
Epoch Times România
16.07.2012

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a declarat luni că doreşte ca trofeul turneului internaţional de tenis BCR Ladies Open România 2012 să rămâne la Bucureşti.

"Doresc mult ca trofeul să română la una dintre jucătoarele din ţara noastră, indiferent care este ea. Ne aflăm în faţa celui mai important turneu feminin din România. Vreau să urez mult succes fetelor. Sper să fie o săptămână minunată de tenis la Bucureşti", a declarat Dragomir despre turneul de la Arene BNR, dotat cu premii de 100.000 de dolari.

Daniel Pană, director executiv, Direcţia de Marketing BCR, a spus la rândul său: "Banca noastră se implică în susţinerea atât a tenisului profesionist, cât şi a tenisului amator. Vreau ca jucătoarele de top din România să devină nişte modele pentru copiii care s-au apucat să practice acest sport frumos".

Directorul turneului de tenis BCR Ladies Open România 2012, Marius Comănescu, a precizat că "jucătoarele din România au un avantaj în plus, pentru că vor evolua pe teren propriu. Dar şi printre sportivele de peste hotare sunt favorite importante. Chiar dacă au mai scăzut în clasamentul WTA, ele sunt adversare redutabile".

Accesul este gratuit pentru elevi şi studenţi pe toată durata competiţiei, până duminică 22 iulie. Pentru celelalte categorii de spectatori, intrarea este liberă până miercuri inclusiv. Preţul biletelor este apoi 10 lei pentru joi, 20 lei pentru vineri, 30 lei pentru sâmbătă şi 40 lei pentru duminică. Se poate elibera şi un abonament pentru 75 lei. Biletele se pot procura şi pe www.eventim.ro.

Meciurile de pe tabloul principal au loc marţi, miercuri, joi şi vineri de la ora 10,00. Sâmbătă, de la 11,00, au loc cele două semifinale de simplu, iar de la ora 17,00 finala de dublu. Duminică, de la ora 13,00, este programată finala de simplu. (Foto pe flux)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor