Taximetria la Aeroportul de la Otopeni, reglementată prin HG

Taximetria la Aeroportul de la Otopeni se va desfăşura conform unor reguli care vor fi stabilite prin hotărâre de Guvern. Măsura a fost anunţată de premierul Ponta, după ce o tânără japoneză a fost ucisă de un român care i-a promis că o conduce la un taxi.
(photos.com)
Cristina Boiangiu
19.09.2012

Taximetria la Aeroportul de la Otopeni se va desfăşura conform unor reguli care vor fi stabilite prin hotărâre de Guvern. Măsura a fost anunţată de premierul Ponta, după ce o tânără japoneză a fost ucisă de un român care i-a promis că o conduce la un taxi. Pentru a se evita pe viitor asemenea situaţii, a fost elaborat un proiect de hotărâre care urmează să ajungă la Guvern.

"La un moment dat, legăturile de cauzalitate sunt ciudate între ce au taximetriştii ca şi tarif şi crima comisă, nu e o legătură directă, dar, într-adevăr, harababura de acolo trebuie îndreptată şi vă rog să veniţi cu proiectul de hotărâre de guvern", a spus premierul Ponta.

Pe 15 august, în zona comunei Corbeanca, judeţul Ilfov, într-o zonă împădurită, în imediata apropiere a unui drum public (DN1), Nicolae Vlad a ucis-o pe japoneza Yurika M., cauza morţii fiind asfixia mecanică prin comprimare cervico-toracală, a explicat Ministerul Public.

Directorul general al companiei Aeroporturi Bucureşti, Cornel Poteraşu, a fost demis de ministrul Transporturilor după acest incident.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor