Târgul Imobiliar Naţional are oferte promoţionale cu garsoniere la 19.000 euro şi vile la 67.000 euro

În cadrul celei de-a XXII-a ediţie a Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn) care se desfăşoară de joi în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vor fi prezentate oferte la preţuri promoţionale cu garsoniere la 19.000 de euro şi vile la 67.000 de euro, informează b365.ro.
. (www.pmtgv.ro)
Ana Petrescu
25.10.2012

În cadrul celei de-a XXII-a ediţie a Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn) care se desfăşoară de joi în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vor fi prezentate oferte la preţuri promoţionale cu garsoniere la 19.000 de euro şi vile la 67.000 de euro, informează b365.ro.

Astfel, timp de patru zile, bucureştenii sunt aşteptaţi la cel mai mare eveniment de profil din România, unde vor fi prezente 74 de companii imobiliare, 47 de proiecte rezidenţiale şi peste 6000 de unităţi locative noi şi vechi, de la garsoniere la apartamente cu 4 camere, dar şi case sau vile.

Oferta este extrem de variată şi include garsonierele de 19.000 euro (preţ care include TVA şi loc de parcare) din ansamblul Sun Residence şi vile cu preţuri începând de la 67.000 euro în proiectele imobiliare ale dezvoltatorului Premier Service.

Apartamentele cu două camere au preţuri de la 34.900 de euro, în ansamblul Sud Rezidenţial, şi ajung până la 162.000 euro pentru imobilele cu două camere din zona Herăstrău. În ceea ce priveşte locuinţele tricamerale, preţurile încep de la 52.900 de euro, în proiectul Dream Residence, şi ajung până la 320.000 de euro pentru cele dintr-un ansamblu de lângă parcul Herăstrău.

Dacă ofertele disponibile în zonele centrale sau de nord din Bucureşti, până în această toamnă, erau adresate cumpărătorilor ce dispun de bugete de peste 100.000 de euro, în prezent, la tIMOn, pune la dispoziţie apartamente în zona centrală şi de nord cu preţuri sub 70.000 de euro. Prin urmare, un apartament de 3 camere în rondul Pipera costă 58.500 de euro plus TVA, primii trei cumpărători beneficiind de un discount de 5%.

Totodată, un studio în zona Eminescu costă 57.000 de euro, iar un apartament cu două camere în zona Delea Nouă este ofertat la 60.000 de euro plus TVA. Duplexurile se vând în momentul de faţă, la ediţia din acest an a tIMOn, la preţuri pornind de la 135.000 de euro plus TVA.

Bucureştenii pot achiziţiona apartamente cu avans de numai 1.000 de euro

La tIMOn, bucureştenii pot achiziţiona apartamente cu un avans de numai 1.000 de euro, diferenţa recurentă a avansului de 20% urmând a fi oferită prin finanţare proprie de către dezvoltator.

Totodată, oferte accesibile ca preţ are şi dezvoltatorul ansamblului de case din Green City, omul de afaceri Dumitru Bucşaru, pentru cei care doresc să renunţe la apartamentul vechi pentru o casă nouă pe pământ.

În portofoliul dezvoltatorilor imobiliari ai proiectelor rezidenţiale vor exista oferte speciale, reduceri semnificative de preţ şi cadouri. Prin urmare, toate apartamentele proiectului rezidenţial Dream Residence se vând cu mobilă de la Mobexpert, iar Fundeni Residence oferă apartamente cu trei camere cu 77.000 de euro cu loc de parcare inclus în preţ.

Şi vizitatorii care semnează un contract în timpul târgului vor beneficia de voucherul " La TIMON - Oferte speciale fara comision!", disponibil la standul Victoria Consult, şi discount-urile cuprinse între 4.000 şi 40.000 euro, disponibile la standul Be Igloo doar pe baza biletului de intrare tIMOn.

Un număr de 27 de proiecte exclusive vor fi incluse în această ediţie a tIMOn, care se regăsesc numai în cadrul Târgului Imobiliar Naţional.
Totodată, în cadrul evenimentului de profil vor fi lansate an exclusivitate patru proiecte rezidenţiale noi. În plus, vor fi prezente la târg şi 300 de oferte exclusive cu preţuri reduse din zona Domenii – Bucureştii Noi, 100 de oferte exclusive din zona Piaţa Alba Iulia – Unirii şi 50 de oferte exclusive din zona Pipera – Băneasa – Aviaţiei.

De asemenea, vor fi prezente la tIMOn circa 1.000 de oferte imobiliare unice, care nu se regăsesc în cadrul altor târguri de profil.
Promoţiile, discounturile şi ofertele speciale sunt valabile strict pentru vizitatorii tIMOn şi au valabilitate de maxim 15 zile de la încheierea târgului.

Persoanele care vor să cumpere case prin credite bancare pot afla informaţii despre soluţiile de finanţare disponibile prin credit direct de la standurile băncilor prezente la tIMOn.

Printre companiile de profil care îşi vor prezenta ofertele la acest târg se numără Adama, GTC, Cosmopolis, Citylights Pipera, Be Igloo, Green City, Real Time, Militari Residence şi Tagor.

Tot în cadrul tIMOn, la MobiDeco, vor fi prezenţi producători şi importatori din domeniul mobilei, finisajelor şi decoraţiunilor interioare. În plus, va fi organizată şi o miniexpoziţie auto cu modele atractive şi oferte speciale.

Târgul Imobiliar Naţional din acest an, se deschide joi, la ora 10.00, în pavilionul din Piaţa Constituţiei din Bucureşti şi va putea fi vizitat până duminică.

Expoziţia mai sus menţionată este deschisă publicului de joi până sâmbătă, între orele 10.00-20.00, şi duminică, între orele 10.00 şi 18.00.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor