Steaua - FC Copenhaga, de la 22.05, transmis în direct la Pro TV

Steaua - FC Copenhaga, meci din etapa a doua a Grupei E din UEFA Europa League, se joacă joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională din Bucureşti şi va fi transmis în direct la Pro TV, Dolce Sport şi Digi Sport.
(Jamie McDonald / Getty Images)
Liviu Şerbănescu
04.10.2012

Steaua - FC Copenhaga, meci din etapa a doua a Grupei E din UEFA Europa League, se joacă joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională din Bucureşti şi va fi transmis în direct la Pro TV, Dolce Sport şi Digi Sport.

Într-o conferinţă de presă, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat miercuri că este mândru de faptul că gruparea "roş-albastră" poate să adune 50.000 de spectatori în tribune şi speră ca aceştia să ajute formaţia sa să câştige meciul cu FC Copenhaga. "Ne plac victoriile, nu prea ştim să pierdem. Vom câştiga!", a promis Reghecampf.

Pentru meciul care se joacă pe un stadion arhiplin, delegaţia daneză a sosit miercuri în România, iar fotbaliştii lui Arjel Jacobs s-au declarat impresionaţi de Arena Naţională.

Peste 400 de jandarmi vor fi mobilizaţi pentru partida Steaua Bucureşti - FC Copenhaga, întrucât meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Accesul spectatorilor în incinta Arenei Naţionale se va face începând cu ora 20.00.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la meci.

În prima etapă a Grupei E a Ligii Europa, Steaua a terminat la egalitate, cu scorul de 2-2, meciul disputat în deplasare cu echipa germană VfB Stuttgart.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor