Sputnik ne anunţă care e "cel mai bun europarlamentar român": Modelul Grapini, calea pentru ca România să progreseze

Europarlamentarul Maria Grapini
Europarlamentarul Maria Grapini (Epoch Times România)

Sputnik, organul oficial de propagandă al Kremlinului, îi cântă ode europarlamentarului Maria Grapini, reprezentantă a partidului PPUSL controlat de Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor.

În viziunea ruşilor, Maria Grapini este "cel mai bun europarlamentar român", care "ţine scara valorilor în societate". Este plină de patriotism, are "o activitatea laborioasă" în Parlamentul European şi, pe deasupra, este şi un "om de afaceri de anvergură".

Sputnik susţine că "modelul de activitate al Mariei Grapini, atât în PE, dar şi pe teren, printre românii din Europa, ar putea deveni o cale pentru ca România să progreseze".

Redăm mai jos câteva paragrafe dintr-un articol publicat vineri de organul de propagandă al ruşilor:

Un europarlamentar care ţine la scara valorilor în societate şi are un principiu ferm de lucru: "Fără patriotism nu putem apăra drepturile românilor în lume

Laureată a premiului MEP AWARDS- acordat de THE PARLIAMENT MAGAZINE- cel mai prestigios premiu câştigat de un eurodeputat pentru activitatea sa legislativă din Parlamentul European - Maria Grapini face din nou dovada că merită nominalizarea pentru cel mai bun europarlamentar român

Asta pentru prezenţa şi activitatea sa laborioasă în Parlamentul European, dar şi pentru votul constant în favoarea principiilor umaniste şi patriotice.

Fără patriotism, fără dragoste de ţară, nu putem apăra drepturile românilor în lumea globală!, este motto-ul activităţii Mariei Grapini.

Adeptă a valorilor umaniste şi conservatoare, Grapini nu cade în plasa provocărilor progresiste, de a da peste cap totul, de dragul schimbărilor.

Om de afaceri de anvergură, Maria Grapini consideră că scara valorilor în societate nu se va putea construi niciodată corect dacă noi alegem după percepţie şi nu după realitate!

Ori, din păcate, în România lucrurile se petrec taman invers!

Ca o concluzie – poate că modelul de activitate al Mariei Grapini, atât în PE, dar şi pe teren, printre românii din Europa, ar putea deveni o cale pentru ca România să progreseze – şi ca românii să fie mai mulţumiţi de cei care îi reprezintă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne