Şoşoacă acuză televiziunile că sunt plătite să o denigreze: De ce? Pentru că sunt cea mai iubită femeie şi om politic din ţară

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă (Captură video)

Senatoarea Diana Şoşoacă a lansat, marţi seara, un atac la adresa televiziunilor, acuzându-le că sunt plătite să o denigreze pentru că se află în campanie electorală şi din cauză că este “cea mai iubită femeie şi om politic” din România.

“Eu m-am săturat de toate aceste televiziuni care nu fac altceva, pentru bani, să denigraţi oameni. De ce? Că e campanie electorală? De ce? Pentru că Diana Şoşoacă e cea mai iubită femeie şi om politic din ţara asta, şi recunoscută pe plan internaţional? Sunt apreciată de toată lupta naţionalistă la nivel internaţional.

De ce nu daţi faptul că sunt singurul om politic care a avut interviu la Alex Jones? De ce nu daţi faptul că am fost invitată în Bundestag? De ce nu vorbiţi de faptul că am fost în Polonia şi am nenumărate emisiuni? De ce nu vorbiţi de faptul că sunt apreciată în Ungaria, în Polonia? În Anglia sunt invitată în Parlamentul britanic”.

Şoşoacă a făcut remarcile la ieşirea de la secţia de Poliţie, senatoarea acuzându-şi soţul că a agresat-o emoţional şi fizic.

Pe numele lui Silvestru Şoşoacă a fost emis un ordin de restricţie, fiind chemat la Poliţie pentru montarea unei brăţări electronice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne